Avans+ en Ferocia ontwikkelen 12-daagse opleiding Privacybescherming

  • Onderwijs & Training

Vanaf 25 mei 2018 gaat de nieuwe Europese privacywetgeving (GDPR) in. Vrijwel elke organisatie waar data van personen wordt opgeslagen krijgt hiermee te maken. Om bedrijven op weg te helpen ontwikkelden Avans+ en Ferocia een 12-daagse opleiding Privacybescherming.

Avans+ en Ferocia ontwikkelen 12-daagse opleiding Privacybescherming

Aan de hand van de 12-daagse opleiding, met onder andere verdieping, juridische kaders en praktische toepassingen, worden bedrijven begeleid bij de omschakelingen die gemaakt moeten worden om te kunnen voldoen aan de nieuwe Europese wetgeving. Na afloop van de opleiding ontvangen zij een postbachelordiploma Privacybescherming waarmee een bedrijf kan functioneren als zelfstandig Data Protection Officer.

Masterclass Gegevensbescherming

Geen tijd voor een 12-daagse opleiding? In de driedaagse Masterclass gegevensbescherming leer je wat de AVG is, welke wijzigingen doorgevoerd dienen te worden en wat deze verandering betekent voor jouw vakgebied. Aan het einde van deze masterclass kun je jouw organisatie adviseren over de te nemen stappen om aan de wetgeving te voldoen.

Meer informatie over Avans+:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!