Back to work! Zo creëer je een hecht team waar je de rest van het jaar profijt van hebt

  • Toerisme & Recreatie

Nu de zomervakantie op zijn einde loopt en de scholen weer beginnen, is het voor veel mensen tijd om weer aan het werk te gaan. Taken worden opgepakt, toekomstplannen worden gemaakt en teams worden herenigd.

Back to work! Zo creëer je een hecht team waar je de rest van het jaar profijt van hebt

Natuurlijk kun je er als bedrijf zijnde voor kiezen om een welkom-terug borrel te organiseren, het jaar te openen met een vergadering of de zaken gewoon op zijn beloop te laten. Onderzoek wijst echter uit dat niets zo goed is om een hecht team te creëren als een gezamenlijke zintuigelijke ervaring.

Teambuilding

Wie dacht dat een hecht team op de werkvloer na verloop van tijd vanzelf wel ontstaat, heeft het mis. Een team worden én blijven vereist namelijk niet alleen de nodige toewijding, maar ook een behoorlijke dosis discipline. Natuurlijk werkt het hebben van een gezamenlijk doel verbindend, maar voor een goed functionerend team op de lange termijn is meer nodig. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van vertrouwen, een sterke leidinggevende en collectieve beloningen.

Actieve bedrijfsuitjes

Dat zo’n collectieve beloning heus niet altijd bakken met geld hoeft te kosten (waar financiële bonussen dit wel doen) bewijst de SIS Leisure Group. Sinds jaar en dag organiseert het activiteitencentrum diverse sportieve bedrijfsuitjes variërend van ski- en snowboardcursussen tot de meest realistische skydive ervaring die je indoor kunt beleven! Activiteiten die werknemers niet alleen waarderen, maar ook dichter bij elkaar brengen. Want wat is nu leuker dan het delen van een bijzondere ervaring om daar de rest van het jaar op terug te kunnen blikken?

Meer informatie over INDOOR SKYDIVE ROOSENDAAL :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!