Barbecueën op een eiland met je collega’s, maar dan gewoon in Brabant

  • Toerisme & Recreatie

We dromen allemaal wel eens even weg naar een onbewoond eiland. Je voeten in het parelwitte zand, een heerlijke cocktail in de hand en de geur van vlees dat op de barbecue ligt te schroeien. Hoe fijn zou het zijn als je deze sfeer gewoon onder werktijd kunt ervaren?

Barbecueën op een eiland met je collega’s, maar dan gewoon in Brabant

Laat het jezelf, je medewerkers en je relaties beleven bij de Watermolen van Opwetten in Nuenen.

Trakteer je personeel op een BBQ Workshop

Wat is leuker dan de maand afsluiten met een informele barbecue? Deze zomer organiseert de Watermolen van Opwetten zelfs BBQ workshops. Als team activiteit leer je werken met drie verschillende barbecues (gas, elektrisch en kolen). De evenementenlocatie in Nuenen is nu 3 jaar open en zowel zakelijke als particuliere gasten hebben de weg naar de bijzondere locatie goed gevonden. Op het moment van het interview houdt een onderwijsinstelling vergadering op de schilderachtige en nostalgische plek. Doordeweeks is het druk met vergaderarrangementen met lunch, diner of aansluitend een borrel. Op aanvraag gaat de locatie zelfs op maandag open. “Momenteel is de mix van aanvragen heel leuk. We zitten namelijk nog volop in de bruiloften, maar ondertussen komen de eerste reserveringen voor de kerst- en nieuwjaarsborrels al binnen. Bij bedrijven leeft dit meestal pas aan het einde van de zomer, maar de locatie is zo bijzonder dat de reserveringen ieder jaar eerder binnenkomen”, vertelt eigenaresse Drieske Brox trots.

Groene vergaderlocatie met wandelroutes

De Watermolen ligt aan het randje van Nuenen en Eindhoven, midden in de natuur, op een eiland. Een winterkoninkje hupst voorbij en soms zie je een ooievaar overvliegen. “Trainers maken graag gebruik van de verschillende wandelroutes die we hebben. De groene omgeving geeft net dat beetje extra aan je event. Binnen vijf minuten ben je in de Eckartse bossen. Het geeft inspiratie, maar is ook een perfecte setting om moeilijke gesprekken te voeren.” De huiselijke omgeving zorgt voor een aangename sfeer, zodat je je al snel op je gemak voelt. Daarom komen ook veel ondernemers hier werken. “In de brasserie drinken ondernemers regelmatig een kop koffie met vakgenoten of ze melden zich aan via ons serendipity point en kijken of er personen aanwezig zijn waar ze contact mee kunnen leggen, sparren of samenwerken”, aldus Brox.

Van Gogh belangrijke bron van inspiratie

Vandaag komen er nog twee Spaanse journalisten langs. Zij gaan samen met Eindhoven 365 een artikel schrijven over wat de omgeving te bieden heeft. Zij zijn doorverwezen via VisitBrabant, dé toeristische website van Brabant, en Vincentre, het museum waar je het leven van Vincent van Gogh ervaart. Niet zo gek dat de Watermolen van Opwetten een nauwe samenwerking heeft met deze partijen, want als je in de grote zaal (oliemolen) bent dan zit je ín het schilderij van Van Gogh. Hij heeft de Watermolen namelijk geschilderd in de tijd dat hij in Nuenen woonde.

Bedrijfsborrel plannen?

Vergeet niet om je kerst- of nieuwjaarsborrel nu al vast te leggen als je zeker wilt zijn van een bijzondere belevenis. Boek een vergaderarrangement, personeelsfeest, etentje of kom met max. 30 personen genieten van het bier- en bitterballenarrangement in het Klothuijs.

Bel 040 2636320 of mail sales@dewatermolenvanopwetten.nl.

Auteur: Olga Heeren

Meer informatie over WATERMOLEN VAN OPWETTEN, DE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!