Bij een goed festival hoort een 'kei gemütliche' afterparty!

  • Toerisme & Recreatie

Brabantse leisure ondernemers die zich goed willen voorbereiden op de komst van Duitse gasten het komend seizoen, kunnen zich optimaal voorbereiden tijdens Das Afterparty. VisitBrabant organiseert in maart vier bijeenkomsten op verschillende Brabantse locaties.

Bij een goed festival hoort een 'kei gemütliche' afterparty!

Das Afterparty is een vervolg op Das Leisure Ondernmers Festival dat VisitBrabant afgelopen november organiseerde. Ondernemers die daar niet bij konden zijn, of waarvan nog niet alle vragen over de Duitse gast zijn beantwoord, kunnen zich aanmelden.

Tijdens het regionale event krijgen ondernemers in een informele setting antwoord op al hun vragen over het bereiken en gastvrij ontvangen van Duitse gasten. Met de praktische tips en tools start je optimaal voorbereid aan het aankomende toeristische seizoen. Geef je vraag vooraf door aan VisitBrabant en zij schakelen hun netwerk in zodat ze de vraag tijdens de sessie zeker kunnen beantwoorden. Uiteraard is er tijdens Das Afterparty ruim gelegenheid om te netwerken met Brabantse collegaondernemers.

Voor wie?

Das Afterparty is bedoeld voor Brabantse leisure-aanbieders (verblijfsaccommodaties, horeca, attracties, musea en events).

Praktische informatie

Das Afterparty wordt vier keer aangeboden:

  • Di 17 maart, Sandton Eindhoven Centre,  inloop 9:30 uur, programma 10:00-12:00 uur
  • Do 19 maart Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught, inloop 13:30 uur, programma 14:00-16:00 uur
  • Di 24 maart, NH Waalwijk, inloop 13:30 uur, programma 14:00-16:00 uur
  • Do 26 maart De Hoge Neer, Etten-Leur, inloop 9:30 uur, programma 10:00-12:00 uur

Deelname aan Das Afterparty is gratis*. Maximaal 2 personen per organisatie.
* Als je je aanmeldt rekenen we op je komst. Het aantal plaatsen is beperkt en als je niet aanwezig bent, had er een collegaondernemer in jouw plaats kunnen deelnemen. Je kunt je daarom tot 5 werkdagen van tevoren afmelden. Wanneer je niet op tijd afmeldt of wanneer je niet komt opdagen, zijn wij helaas genoodzaakt € 49,- in rekening te brengen.

Duitse gast centraal

Steeds meer Duitse toeristen weten Brabant te vinden en dat is goed nieuws. Ze besteden niet alleen veel meer dan Nederlandse gasten, ze zijn bovendien erg loyaal. Hoe kun je als ondernemer in de vrijetijdssector inspelen op de cultuurverschillen en meer Duitse toeristen verwelkomen en ze gastvrij ontvangen? VisitBrabant wil met ‘Das Afterparty’ een impuls geven aan de gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector. Het evenement is specifiek gericht op de Duitse toerist, omdat deze markt voor Brabant legio kansen biedt. Meer informatie en aanmelden: www.visitbrabant.com/afterparty.

Meer informatie over VisitBrabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!