Brabantse Ontwikkelings Maatschappij komt met Corona Rebuild Program

  • Zakelijke dienstverlening

Loopt je omzet terug of staat jouw marktentree op losse schroeven? Dit programma van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) is speciaal voor ondernemers die getroffen worden door de coronacrisis en tot actie willen overgaan om deze onzekere tijd door te komen.

Brabantse Ontwikkelings Maatschappij komt met Corona Rebuild Program

Ongeacht in welke sector jouw bedrijf actief is, dit programma kan jou vooruithelpen. Het progamma is toegankelijk voor zowel bedrijven die in het portfolio van de BOM zitten, als bedrijven die hier niet bij aangesloten zijn. Voor de laatste groep is een wachtlijst opgesteld. 

Het 30-dagenprogramma helpt jou om inzicht te krijgen in de impact van de COVID-19-pandemie op jouw bedrijf en helpt je ontdekken op welke onderdelen jij je businessmodel aan moet passen om de coronacrisis te overleven. Je doorloopt het programma samen met andere ondernemers en leert van elkaars fouten en successen.

Wat mag je van het programma verwachten

Je krijgt inzicht in de risico’s van de verschillende scenario’s waar jouw bedrijf mee te maken kan krijgen door de coronacrisis;

  • Je krijgt inzicht in welke maatregelen je moet treffen om deze risico’s te elimineren;
  • Je krijgt inzicht in hoe je deze maatregelen kunt financieren;
  • Je onderneemt actie en past je businessmodel aan;
  • Je boekt meetbaar resultaat in je cashflow.

Het programma: 30 dagen / 10 modules

In 30 dagen doorloop je in een hoog tempo 10 modules. Vier modules vinden in groepsverband met andere deelnemende ondernemers plaats en zes modules vinden plaats op individuele basis. Daarnaast voer je ter voorbereiding en ter afronding van iedere module praktijkopdrachten uit. Het programma vraagt een groot commitment van jou als ondernemers. Ditzelfde mag je van ons verwachten.

Groepsbijeenkomsten
Tijdens het programma vinden er vier digitale groepsbijeenkomsten plaats, waarbij je de voortgang van jouw bedrijf aan de andere deelnemende ondernemers presenteert. Daarnaast volg je tijdens elke groepsbijeenkomst een webinar over een specifiek onderwerp. Deze groepsbijeenkomsten zijn iedere woensdagochtend.

Eén-op-één begeleiding
De overige zes modules zijn individueel op maandag en vrijdag. Jouw begeleider helpt jou het programma te doorlopen en geeft feedback op de uitwerking van jouw aanpassingen in de praktijk.

Praktijkopdrachten
Het programma is een combinatie van theorie en praktijk. In onzekere tijden worden ondernemers getest op hun reactiesnelheid en aanpassingsvermogen. Tijdens de praktijkopdrachten voer je maatregelingen door in jouw bedrijf en toets jij je hernieuwde businessmodel in de markt.

Praktische informatie

Het Corona Rebuild Program is een parttime 30-dagen programma
Het programma is voor ondernemers
Iedere woensdag start er een nieuwe editie
Het programma vindt digitaal plaats via Microsoft Teams

Interesse in deelname?

Mocht je interesse hebben, maakt dit dan kenbaar aan je investment manager bij de BOM of kijk op de website van de BOM

Meer informatie over BOM, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!