Branding door middel van merchandise

  • Zakelijke dienstverlening

Branding is ongelooflijk belangrijk voor ieder bedrijf. Je wilt immers dat je merk en je product bekend worden bij zoveel mogelijk mensen en het liefst dat ze er ook nog eens een positieve associatie bij hebben. Branding kun je op ontzettend veel verschillende manieren doen.

Branding door middel van merchandise

Merchandising is er één van en al jarenlang een beproefd recept. Dat is ook niet voor niets, want dankzij merchandising komen er namelijk heel veel mensen in aanraking met je merk of product. Bovendien vinden mensen het altijd leuk om bepaalde dingen te krijgen. Maar welke merchandising werkt dan echt goed? We zetten enkele succesvolle op een rijtje.

Pennen

Misschien wel het allerbeste om weg te geven. Iedereen kan namelijk een pen gebruiken en deze zullen ze dus niet zomaar weggooien. Wanneer mensen de pen gebruiken, worden ze iedere keer aan je merk of bedrijf herinnerd. Tenminste, wanneer je natuurlijk een duidelijk herkenbaar logo, merk of slogan op de pen laat drukken. Het mooiste is bovendien dat niet alleen degene die de pen gebruikt in aanraking komt met wat erop staat, maar ook de mensen in de directe omgeving.

Mokken bedrukken

Nog een hele goede manier om mensen voortdurend in aanraking te laten komen met je bedrijfsnaam, merk of logo van je bedrijf is mokken bedrukken. Mokken zijn een stuk groter dan pennen en dus zal de boodschap die je erop laat drukken ook een stuk beter zichtbaar zijn dan bij pennen. En laten we eerlijk zijn: een koffiemok is precies datgene dat op kantoor heel veel gebruikt wordt. Of nu voor een kop koffie of thee is, of voor een kop soep bij de lunch. Een goede en effectieve wijze van branding via merchandise!

Bureauaccessoires

Het derde dat we noemen zijn bureauaccessoires. Ook die zijn zeer geschikt als merchandise en werken perfect om je naambekendheid te verhogen. Op een kantoor kunnen ze deze namelijk altijd goed gebruiken en door de zichtbaarheid van je merk of bedrijfsnaam komen ze er de hele dag mee in aanraking. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een muismat, een bakje met paperclips of een pennenbak.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!