Complexe certificering wordt makkelijker dankzij organisatieadviesbureau Kleemans

  • Logistiek & Vervoer

Logistieke dienstverleners doen zaken met een grote diversiteit aan klanten. Daardoor hebben zij ook te maken met uiteenlopende wensen van klanten. In veel gevallen wordt er gesproken over certificering. Er zijn veel mogelijkheden en niet altijd is even duidelijk welke keuze de meest verstandige is.

Complexe certificering wordt makkelijker dankzij organisatieadviesbureau Kleemans

Organisatieadviesbureau Kleemans uit Bavel helpt logistieke bedrijven hierbij. Certificering binnen de logistieke sector kan over uiteenlopende zaken gaan. Denk aan certificering op het gebied van voedselveiligheid, waarbij normen als IFS, BRC en HACP worden genoemd. Maar ook op het gebied van douane-activiteiten, bijvoorbeeld AEO, of ten aanzien van diervoeders bijvoorbeeld GMP+.

Wegwijs in certificering

Er zijn meerdere mogelijkheden en het is niet altijd even duidelijk welke keuze nu de meest verstandige is. Kleemans is als adviesbureau al jaren actief in de logistieke sector en heeft al vele bedrijven geholpen bij het behalen en behouden van dergelijke certificeringen. Het bedrijf heeft een methodiek ontwikkeld waarbij met behulp van een softwaretool het managementsysteem wordt ingevoerd in de organisatie.

Organisatie als uitgangspunt

Door de jarenlange ervaring zijn de adviseurs van Kleemans in staat om de grote hoeveelheid normeisen te vertalen naar een praktische invulling in de praktijk. Zij nemen daarbij niet de normen als uitgangspunt, maar de organisatie waar het om gaat. De meeste bedrijven hebben hun zaken goed geregeld. Kleemans kijkt welke aanvullende zaken eventueel nog geregeld moeten worden.

HACCP-certificering

Kleemans houdt nauwkeurig de wijzigingen in de certificeringsregelingen in de gaten, zodat ze bedrijven altijd kunnen voorzien van de actuele informatie. Zo is onlangs bekend geworden dat op het gebied van voedselveiligheidscertificeringen de HACCP-certificering gaat vervallen. Bederijven die nu HACCP gecertificeerd zijn moeten op zoek naar een alternatief. Op de website van Kleemans kunt u een folder vinden waarin de verschillende mogelijkheden worden toegelicht.

Kennismaking

Kunt u op de website niet de informatie vinden waar u naar op zoek bent, dan is het altijd mogelijk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de adviseurs van Kleemans te maken.

Meer informatie over KLEEMANS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!