Croonwolter&dros organiseert gratis seminar over Smart Industry

  • Bouw

Op donderdag 8 november aanstaande organiseert Croonwolter&dros het gratis seminar Smart Industry: Energietransitie veroorzaakt een revolutie in de techniek.

Croonwolter&dros organiseert gratis seminar over Smart Industry

Het seminar vindt plaats van 13.15 uur tot 19.30 uur op de KNVB Campus te Zeist en is bedoeld voor eenieder die zich interesseert in Smart Industry en/of de energietransitie. 

Slimme keuzes maken

Smart Industry legt de nadruk op het inzetten van de nieuwste technologische ontwikkelingen zodat u uw productieprocessen optimaal kunt ontwerpen en benutten. Daarnaast zorgt de energietransitie voor een extra versnelling in dit proces. Maar hoe kan de industrie de ambitieuze doelstellingen uit het klimaatakkoord waarmaken? En hoe zit het met de omslag in de industrie van bijvoorbeeld fossiele grondstoffen naar biobased? Of zoeken we naar een circulaire oplossing? Elektrificatie van processen en digitalisering kunnen hierbij van groot belang zijn. Het komt er steeds op neer om slimme keuzes te maken. 

Programma seminar Smart Industry

Het programma van het seminar Smart Industry bestaat uit een overall case, een tweetal praktijkcases en een keynote spreker. Zo zal Nico van Dooren, Directeur Energy & Industry van Havenbedrijf Rotterdam bespreken wat de scenario’s voor een CO2-neutrale haven zijn, gaat Maarten ter Weeme, Site Contracts Manager bij Huntsman, in zijn praktijkcase dieper in op hoe men bij de site van Huntsman Rotterdam omgaat met Energie efficiency/CO2 besparing & Sustainability en vertelt Keynote spreker Ed Nijpels, voorzitter overkoepelend klimaatberaad eindgebruikers, over zijn visie met betrekking tot het nationaal Klimaatakkkoord.  

Meer informatie en aanmelden

Voor het volledige programma van het seminar Smart Industry kunt u terecht op de website van Croonwolter&dros. Aanmelden voor het seminar is gratis en kan tot donderdag 25 oktober door contact op te nemen met Judith Andringa, PR Manager via events@croonwolterendros.nl of M: (06) 22992912. In de week voorafgaand aan het seminar ontvangt u de aanvullende details.

Meer informatie over CROONWOLTER&DROS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!