Culinair genieten tijdens voetbalwedstrijden

  • Toerisme & Recreatie

Al jaren bekroond met een Michelinster en gevestigd in een voetbalstadion? Dat kan er maar één zijn! Restaurant Avant-Garde Van Groeninge is uniek in Nederland, alleen in het Philips Stadion kunt u culinair genieten op sterrenniveau tijdens voetbalwedstrijden.

Culinair genieten tijdens voetbalwedstrijden

Een succesvol concept, met veel vaste gasten, maar sinds kort ook een aantal tafels vrij, dus ook u kunt nu van de combinatie business, culinair en voetbal genieten!

3-gangendiner op wedstrijddag

Zo ziet uw arrangement eruit op een wedstrijddag. U wordt ontvangen met een aperitief bij de openhaard. Vervolgens wordt u uitgenodigd aan tafel voor een heerlijk 3-gangendiner, begeleid door passende wijnen. Tot slot kunt u koffie of thee met een lekkernij verwachten. De wedstrijd bekijkt u vanaf het terras met luxe business seats, waar u ook tijdens de wedstrijd amuses en dranken krijgt aangeboden.

Arrangement of lidmaatschap

Wilt u genieten van de combinatie van dineren op sterrenniveau en voetbal? Dat kan! Heeft u al stoelen in het Philips Stadion, dan kunt u een losse dinerreservering maken en op uw eigen plaatsen de wedstrijd bekijken. Wilt u kennismaken met wat Avant-Garde en PSV Business te bieden hebben, dan kunt u een hele avond genieten van de service en sfeer van Avant-Garde Van Groeninge. Uiteraard is het ook mogelijk toe te treden tot het zakelijke netwerk van PSV, en bij iedere thuiswedstrijd van PSV van deze unieke combinatie te genieten.

Neem contact op

Heeft u interesse in een bezoek aan Restaurant Avant-Garde van Groeninge in combinatie met een thuiswedstrijd van PSV, zonder dat u een vaste stoelhouder bent? Dit kan, informeer naar de mogelijkheden door contact op te nemen met PSV Business. Ook voor reserveringen voor het voetbalmenu voorafgaande de wedstrijd kunt u contact opnemen via: telefoonnummer (040) 250 55 31 of stuur een e-mail naar commercie@psv.nl.

Meer informatie over AVANT-GARDE VAN GROENINGE, RESTAURANT:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!