De 4 voordelen van het Sublima raster op het vlak van drukwerk

  • Zakelijke dienstverlening

Bij De Groot – grootsgedrukt.nl werkt men met Sublima rastertechnologie. Met rasters worden digitale beelden omgezet in zeer fijne puntjes op uw drukwerk. Het Sublima raster is een zogenaamd hybride raster wat het beste van conventionele rasters en stochastische rasters bij elkaar brengt.

De 4 voordelen van het Sublima raster op het vlak van drukwerk

De organisatie zet de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje.

  1. Haarscherpe details: Het hybride karakter van het Sublima raster zorgt er voor dat in de donkerste en lichtste gebieden minder rasterpunten zijn. Doordat deze rasterpunten iets groter zijn krijgen deze gebieden wel dezelfde dekking. In beide gebieden zijn de details daardoor veel beter zichtbaar dan bij conventionele rasters. Schaduwen worden op deze manier bijvoorbeeld zeer natuurgetrouw weergegeven.

  2. Naadloze overgang: Het Sublima raster optimaliseert het resultaat van twee beproefde rastertechnieken: conventionele en stochastische rasters. Het valt te verwachten dat het verschil tussen de twee technieken zichtbaar moet zijn. Dit is echter niet het geval. Wel is sprake van een volkomen vloeiende overgang, omdat over het hele kleurbereik de puntjes even ver van elkaar af staan. 

  3. Geen zichtbare rozet: Een rozet is een patroon dat in traditioneel vierkleurendrukwerk ontstaat. De onderlinge rasterhoeken van de vier drukkleuren (Cyaan, Magenta, Geel en Zwart) zijn dan volgens de standaard geplaatst. Er vormt zich dan een soort bloemvormig motief door de rasterpunten in het drukwerk, wat met name goed te zien is bij een duidelijke vergroting. Bij het Sublima raster ziet u ook bij een vergroting de rasters niet.

  4. Geschikt voor kleine lettertypen: Niet alleen in donkere en lichte gebieden van uw drukwerk zijn details scherp. Ook kleine letters op uw drukwerk worden zeer helder afgedrukt. Ideaal als u bijvoorbeeld een klein lettertype in uw bedrijfslogo gebruikt. 

Meer informatie over De Groot - Grootsgedrukt.nl.

Meer informatie over GROOT GROOTSGEDRUKT.NL, DE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!