De juiste terrasmeubels voor jouw etablissement

  • Toerisme & Recreatie

De horeca is een competitieve sector waar het kleinste detail het verschil kan maken tussen succes en falen. Bijna even belangrijk als de kwaliteit van de producten die je verkoopt is de aankleding van de zaak.

De juiste terrasmeubels voor jouw etablissement

Dat is het visitekaartje van jouw onderneming en zal in grote mate de eerste indruk van de klanten bepalen. Zeker in de zomer zijn de tuinmeubelen die je hebt staan op het terras van groot belang. Mensen willen immers boven alles gezellig zitten in een sfeer die hen ligt tijdens consumeren van een lekker drankje. 

De uitstraling

Eerst en vooral is het belangrijk om zelf goed te weten wat de uitstraling is die je wenst te bereiken met jouw tuinmeubilair. Heeft de hele zaak een moderne, strakke uitstraling? Dan spreekt het voor zich dat je niet zult opteren voor gezellige houten tafels met een historische toets. Ben je eerder gegaan voor gezelligheid? Dan is een witte moderne tafel niet de juiste fit. En dan zijn er natuurlijk nog tal van stijlen die daar volledig buiten vallen. Een nostalgische terugkeer naar de jaren ’60 tot een buitenlands thema: het kan allemaal. Dat is dan ook het eerste dat je goed moet onthouden bij het zoeken naar de juiste tuinmeubelen voor de zaak. Past het wel bij de rest van het interieur?

Kwaliteit en comfort

De tweede vraag die gesteld moet worden is of de kwaliteit en het comfort wel van het gewenste niveau is. Bij de aankoop van tuinmeubilair is het immers toch wel de bedoeling dat het op zijn minst een aantal jaren meegaat. Maak dan ook niet de fout om voor het eerste het beste te gaan dat binnen het thema past. Controleer terdege of de stoelen en tafel wel comfortabel zitten en voldoende duurzaam zijn. Je wilt toch zelf ook graag het nodige comfort tijdens een maaltijd of een drankje? Het meest stijlvolle stuk dat geen comfort biedt is het niet waard. Dat is dan ook de reden dat zeker in de tuin echte zitbanken niet mogen ontbreken. Wanneer de keuze zich opdringt tussen een gewone stoel of een zitbank gaan mensen al heel erg snel voor die zitbank!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!