De stapelaar: behendiger en goedkoper dan de vorkheftruck

  • Logistiek & Vervoer

Stapelaars zijn een soort heftrucks, alleen dan compacter en behendiger. Deze hoogheffende elektrische magazijntrucks worden veel gebruikt vanwege hun (kleinere) afmeting. Hoewel ze vanzelfsprekend beperkter zijn dan een heftruck, kan de stapelaar zware lasten tillen.

De stapelaar: behendiger en goedkoper dan de vorkheftruck

Stapelaar ideaal voor kleine ruimte

De stapelaar is een ideaal werktuig. Het is de perfecte aanvulling op een vorkheftruck. Daar waar een heftruck de ruimte nodig heeft om te werken, kan een stapelaar zich makkelijk manoeuvreren in een kleinere ruimte. Uiteraard, door de kleinere omvang zijn de tilmogelijkheden beperkt ten opzichte van een heftruck. Dat neemt niet weg dat de stapelaar nog altijd een hefvermogen heeft van 300 tot 2000 kilo.

Eenvoudig en veilig stapelen

En daarmee neemt de stapelaar u zwaar en gevaarlijk tilwerk uit handen. Op een eenvoudige en veilige manier brengt u met de stapelaar producten tot grotere hoogtes. Artikelen kunnen zo netter worden opgeslagen. Maar ook bij het inladen van uw goederen voor bijvoorbeeld transport, is de stapelaar van grote waarde.

Onmisbaar transportmiddel

Het tillen en verplaatsen van pallets is een koud kunstje voor de stapelaar die met gemak vijftien tot twintig pallets verwerkt. Het is daarmee een onmisbaar transportmiddel voor iedere omgeving waar veel artikelen vervoerd en gestapeld moeten worden. Zoals in: magazijnen, voorraad- en productiehallen en showrooms.

Lagere operationele kosten

Er zijn achterloop stapelaars, sta stapelaars en zit stapelaars (met daarop ruimte voor een bestuurder). Voor het besturen van een stapelaar is geen heftruckrijbewijs nodig. De stapelaar is bovendien de ideale oplossing voor bedrijven met een kleiner budget. De kosten van een stapelaar zijn een fractie van zijn grote broer: de (vork)heftruck.

Petim vof

Voor tweedehands (vork)heftrucks, pallettrucks en stapelaars gaat u naar Petim vof. Deze handelsfirma, vernoemd naar oprichter Peter Timmermans, is gespecialiseerd in intern transport. Petim biedt u oplossingen voor het verplaatsen van zwaar materiaal in of rondom uw bedrijf. Zij focust zich hierbij enkel op A-merken zodat u gegarandeerd bent van de hoogste kwaliteit.

Meer informatie over PETIM INTERN TRANSPORT:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!