De Veiligheidsladder, bent u voorbereid?

  • Zakelijke dienstverlening

Vanaf 1 januari 2021 nemen opdrachtgevers die de Governance Code Veiligheid in de Bouw hebben ondertekend, veiligheidsbewustzijn als verplichting op in aanbestedingen en contracten. Wat betekent dit voor u?

De Veiligheidsladder, bent u voorbereid?

Vanaf 2021 wordt de Veiligheidsladder gehanteerd om het veiligheidsbewustzijn van organisaties meetbaar, inzichtelijk en vergelijkbaar te maken. Om het veiligheidsbewustzijn als keten te verhogen wordt er niet alleen certificering gevraagd van opdrachtnemers, ook opdrachtgevers laten zich certificeren. Kortom, van alle partijen in de bouw wordt op deze manier een investering gevraagd in de veiligheid van medewerkers.

Presentatie 'De Veiligheidsladder, bent u voorbereid?'

Wij kunnen ons voorstellen dat er veel op u afkomt en u zich goed wilt voorbereiden op de consequenties voor uw organisatie. Daarom organiseren wij begin volgend jaar een aantal presentaties die u inzicht geven in de werkingssfeer van de Veiligheidsladder. Waarom zou u de Veiligheidsladder implementeren in uw organisatie? Welke inspanning gaat het uw organisatie kosten? Hoe ziet het implementatie- en certificatietraject eruit? En welke kosten zijn ermee gemoeid?

Voor wie en wanneer?

De bovengenoemde presentatie is bedoeld voor het management en KAM-coördinatoren binnen uw organisatie en geeft u de benodigde informatie op hoofdlijnen. In een later stadium biedt Aboma een inhoudelijke training aan specifiek voor medewerkers die de implementatie gaan uitvoeren.

De presentatie 'De Veiligheidsladder, bent u voorbereid?' wordt georganiseerd op donderdag 9 en 23 januari 2020 om 14.00 uur op het kantoor van Aboma in Ede. De presentatie zal 1,5 à 2 uur in beslag nemen en biedt volop ruimte voor interactie.

Kosten

De presentatie wordt u kosteloos aangeboden om u op weg te helpen bij uw voorbereidingen voor implementatie van de Veiligheidsladder.

Aanmelden?

Individuele deelname
Wilt u zich aanmelden voor één van de presentaties op 9 of 23 januari 2020? Dan vragen wij u zich in te schrijven via het online inschrijfformulier.

In-company
Heeft u interesse in een presentatie voor meerdere collega’s binnen uw organisatie? Dan verzorgen wij deze graag bij u op locatie. Stuur in dat geval een mail naar info@aboma.nl onder vemelding van 'in-company presentatie Veiligheidsladder'. Wij nemen dan contact met u op om één en ander verder af te stemmen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!