De voordelen van een Heetwaterdispenser

  • Zakelijke dienstverlening

Wie kan een heetwaterdispenser goed gebruiken? Het antwoord: vele. Denk aan scholen, kantoren, ziekenhuizen en andere publieke ruimtes. Met een heetwaterdispenser heeft u namelijk direct heet water tot uw beschikking. Iets wat een hoop tijd bespaart.

De voordelen van een Heetwaterdispenser

Instant heetwaterdispensers komen in allerlei verschillende uitvoeringen en stijlen. U kunt de dispenser op het aanrecht zetten, of vervang de huidige keukenkraan. Waar ketels last hebben van kalkaanslag, een beperkte capaciteit hebben en een buitensporige hoeveelheid tijd nodig hebben om grote hoeveelheden water te koken, heeft de heetwaterdispenser nergens last van. Kortom: de juiste heetwaterdispenser zou weleens precies kunnen zijn wat u nodig heeft. Maar wat zijn nu precies de voordelen van zo'n dispenser?

Voordeel 1: Energiezuinig

Waterkokers verspillen een aanzienlijke hoeveelheid energie wanneer ze herhaaldelijk worden gebruikt, omdat ze via hun buitenkant warmte verliezen tijdens het kookproces. Heetwaterdispensers zijn energiezuiniger, wat vooral interessant is voor milieubewuste huishoudens en kantoren die hun energieverbruik willen verminderen.

Voordeel 2: Active carbon filtratie

Met een Waterlogic waterkoeler heeft u eenvoudig worden voorzien van filtermethodes die het water ontdoen van onnodige bacteriën.

Voordeel 3: Heet water uit de kraan

In plekken met veel mensen is het inefficiënt om een waterkoker veelvuldig te laten koken. Door te kiezen voor een heetwaterdispenser dat direct op de watertoevoer is aangesloten, kunnen uw klanten en medewerkers heet water direct uit de kraan in hun kopje laten lopen. Zo heeft een onbeperkte stroom aan heet water, zonder de bijkomende kosten.

Voordeel 4: Stijlvol ontwerp

De meeste waterkokers zijn niet echt een lust voor het oog. Heetwaterdispensers daarentegen voegen zowel qua uiterlijk als qua inhoud echt iets aan hun omgeving toe. Een heetwaterdispenser zal nooit zonder water komen te staan en zorgt op ieder gewenst moment voor water met exact de juiste temperatuur. Bovendien is een heetwaterdispenser met al zijn technische snufjes super veilig in gebruik. Dit alles komt verpakt in elegante, eigentijdse modellen die uw keuken van stijl zal voorzien en die daarnaast een enorme tijdbesparing zal opleveren.

Voordeel 5: Gebruiksgemak voor iedereen

Heetwaterdispenser zijn ongelooflijk veilig en makkelijk in gebruik. Ze zijn daarnaast met name geschikt voor mensen die mindervalide zijn. Waterkokers kunnen lastig zijn om van het aanrecht te pakken, open te maken, met water te vullen, en vervolgens het water in een kopje te gieten. Een heetwaterdispenser heeft en handig kraantje waar het hete water uitkomt, zodat hij op een snelle, en veilige manier gebruikt kan worden. En niet te vergeten, hij is overal te plaatsen, dus voor eenieder toegankelijk. 

Meer informatie over WATERLOGIC:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!