Design Thinking als brug naar de 1,5 metersamenleving

  • Zakelijke dienstverlening

Abrupt kwam er in maart een einde aan ondernemen in economische hoogtij. We hebben alles opzijgezet om plaats te maken voor maar één ding: overleven. Terug naar de basis. Waar we nu vooral behoefte aan hebben is houvast aan een actieplan zodat we niet opnieuw verrast worden. Wilt u dat ook?

Design Thinking als brug naar de 1,5 metersamenleving

Met een kleine groep ondernemers en werkgevers van verschillende groottes en branches gaan we online aan de slag met Design Thinking: een praktische en creatieve methode om tot een toekomstplan te komen van uw bedrijf in de 1,5 metersamenleving. Dat doen we samen met een expert die ons door alle stappen van het zogenoemde ‘concept denken’ loodst. Dat moet uiteindelijk problemen in uw organisatie oplossen of juist nieuwe producten en diensten opleveren.

Wat levert de online workshop u op?

  • Meer zekerheid in een onzekere periode
  • Inzicht in de basisprincipes van Design Thinking
  • Een concreet actieplan voor uw bedrijf
  • Ervaringen uitwisselen en kennis delen met andere ondernemers

Doet u mee?

De sessies vinden plaats op 2, 7 en 9 juli. U kunt zowel in de ochtend als in de middag deelnemen. Er is plek voor maximaal 9 deelnemers per online sessie. Aanmelden kan via deze link. U woont digitaal één sessie bij van 3 uur. Bekijk hier voor welke sessies u zich kunt inschrijven.

Houd er rekening mee dat u na aanmelding al een ‘huiswerkopdracht’ ontvangt. Dit kost u ongeveer 15 minuten tijd. De resultaten vormen de basis van ‘uw’ Design Thinking sessie en zorgen ervoor dat u maximaal profiteert van de sessie. Wij willen uw ‘huiswerk’ 3 werkdagen voor de sessie ontvangen. Zo is er voldoende tijd voor voorbereiding en kunnen we in de sessie actief aan de slag!

Meer informatie over WerkgeversServicepunt Noordoost-Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!