DigiPro biedt mkb’ers financiële ondersteuning bij digitalisering

  • Technologie

De wereld en de industrie anno 2018 veranderen in een rap tempo en de voortdurende komst van nieuwe technologieën, digitale producten en productieprocessen maken het voor bedrijven soms lastig om deze veranderingen bij te houden.

DigiPro biedt mkb’ers financiële ondersteuning bij digitalisering

Het Huis van de Brabantse Kempen heeft daarom laten weten ook dit jaar weer financiële middelen beschikbaar te stellen voor mkb’ers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Met deze middelen, afkomstig uit het Europese fonds DigiPro, kunnen zij vervolgens nieuwe intelligente producten en technologieën ontwikkelen die het productieproces ten goede komen.

Europees fonds DigiPro

Het Europese fonds DigiPro wordt uitgevoerd in samenwerking met Brainport Eindhoven en heeft als doel om de regio economisch te stimuleren door mkb’ers te ondersteunen bij product- en procesinnovaties middels concept- en prototype-ontwikkeling, het delen van knowhow, het bieden van een grensoverschrijdend netwerk en het geven van subsidie.  

Heeft u ondersteuning nodig?

Hebt u als mkb’er plannen om te digitaliseren en kunt u hierbij de nodige ondersteuning gebruiken? Lees dan verder op de website van het Huis van de Brabantse Kempen of neem contact op met Peter van Overdijk of Astrid van Deelen via pvoverdijk@brabantsekempen.eu of avdeelen@brabantsekempen.eu of telefoon 0497-512273.

Meer informatie over Brainport Development :

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!