Digitale aanvallen? Aanvallen met kennis is de beste verdediging!

  • Onderwijs & Training

Weet je zeker of jouw bedrijf op dit moment digitaal veilig is? Gelukkig is er een manier om je te beschermen tegen digitale hackaanvallen waarbij plotseling je hele bedrijf stil kan komen te liggen. De beste manier is als je minimaal één medewerker in huis hebt die kan denken als een hacker.

Digitale aanvallen? Aanvallen met kennis is de beste verdediging!

Beter is natuurlijk als je de hacker te slim af bent en beschikt over de meest actuele en accurate kennis op het gebied van informatiebeveiliging. Hoe je deze hoogwaardige kennis verkrijgt? Word Certified Ethical Hacker. 

Ethische hackcursus

Voor wie ‘aanvallen met kennis’ de beste verdediging vindt tegen digitale aanvallen biedt @The Academy een geavanceerde ethische hackcursus aan, waarmee deelnemers de officiële status krijgen van “EC-Council Certified Ethical Hacker”. Het gecertificeerde Ethical Hacker examen 312-50 is inbegrepen in de prijs van de training. Onderdeel is een online examen om de zeer hoog gewaardeerde CEH-certificering te behalen.

Waarom deelnemen?

Dit zijn drie belangrijke redenen waarom juist deze security training zorgt dat hackers verslagen worden:

  1. Veel security trainingen zijn van een bepaalde leverancier of technologie, maar deze training kijkt naar het totaalbeeld zoals infrastructuur, netwerken en systemen, om optimale digitale veiligheid te bereiken.
  2. De mogelijke zwakke plekken in de eigen organisatie worden zichtbaar gemaakt. Het is daarmee een training die voor elk bedrijf per direct zeer waardevol is. Medewerkers die betrokken zijn met de digitale beveiliging gaan de eigen systemen van de organisatie scannen, testen, hacken en zodoende nog beter beveiligen!
  3. Er worden in 18 uitgebreide modules meer dat 270 aanvalstechnologieën behandeld die wereldwijd door hackers gebruikt worden.

Digitale veiligheid blijft topprioriteit 

Digitale veiligheid wordt bij heel veel directievergaderingen als topprioriteit gezien, want ook in 2019 worden alleen maar meer wereldwijde hackaanvallen verwacht. Daarom levert de deelname van minimaal één medewerker altijd profijt op. Immers voorkomt het ook ransomware aanvallen, waarbij plotseling grote afkoopsommen aan hackers betaald moeten worden om digitale gijzelingen door hen te laten deblokkeren. Soms gaat het om ‘slechts’ duizend euro, maar er zijn helaas ook afkoopsommen bekend waar het ging om miljoenenbedragen.

Voor wie?

Deze uitgebreide EC-Council Certified Ethical Hacker training is geschikt voor IT specialisten, Security Officers en medewerkers die verantwoordelijkheid dragen voor de digitale veiligheid. Basiskennis en ervaring met Kali Linux wordt sterk aanbevolen, omdat dat de bekende omgeving is waarin hackers hun aanvallen ontwikkelen.

De EC-Council Certified Ethical Hacker training wordt klassikaal verzorgd op onze locaties in zowel Utrecht als Eindhoven en duurt 5 dagen.

Meer informatie over @The Academy B.V.:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!