Digitale missie voor start-ups InnoVEX Virtual

  • Technologie

Bent u een innovatieve techstart-up en klaar voor uitbreiding naar Azië? Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten leggen met Taiwanese bedrijven en investeerders? Of de markt verkennen? Neem dan deel aan InnoVEX Virtual, een online beurs voor start-ups.

Digitale missie voor start-ups InnoVEX Virtual

Deze virtuele missie voor start-ups richt zich op het versterken van de positie van Nederlandse start-ups op de Taiwanese en Aziatische markt. De focus ligt daarbij op innovatieve tech-oplossingen.

Virtueel paviljoen

Voor InnoVEX Virtual zijn 4 landen uitgenodigd een virtueel paviljoen in te richten voor 5 start-ups. Nederland is een van deze 4 landen. De 5 bedrijven in de Nederlandse delegatie staan de hele periode dat InnoVEX virtual live is – van september 2020 tot maart 2021 – in de spotlights. In de maand november wordt de Nederlandse delegatie extra onder de aandacht gebracht. U krijgt de gelegenheid live online te pitchen. Ook krijgt u een-op-een matchmakingactiviteiten aangeboden door de organisatie van InnoVEX Virtual, TAITRA.

InnoVEX Virtual dient ook als voorbereiding op een mogelijke fysieke startupmissie naar InnoVEX 2021.

Langdurig online evenement

InnoVEX Virtual vindt plaats van september 2020 tot maart 2021. In het virtuele Nederlandse paviljoen wordt het Nederlandse start-up ecosysteem samen met 5 innovatieve Nederlandse start-ups gepromoot. U krijgt de mogelijkheid om uw bedrijf online te introduceren met tekst, beeld en video via het vooraf opgenomen webinar.

Voor meer informatie over digitale missie voor start-ups InnoVEX virtual: www.rvo.nl/digimissietaiwan

Aanmelden: Meld u aan voor deelname. De uiterste aanmelddatum is 31 augustus. 

Kosten: Er zijn geen kosten verbonden voor deelname aan deze virtuele missie.

Contact: Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

• Marie-Jeannine Citroen
T: 06 2941 3906
E: marie.citroen@rvo.nl

• Maurits Berger
T: 06 2564 1019
E: maurits.berger@rvo.nl

Organisatie: De Taiwanese Raad voor Buitenlandse Handelsbevordering (TAITRA) organiseert de InnoVEX Virtual. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) verzorgt de Nederlandse inzending, in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken en het Netherlands Office Taipei.

Klik verder voor meer informatie, of meld u meteen aan

 

Meer informatie over Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO):

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!