Dockwize lanceert programma voor ondernemers met groeiambities

  • Zakelijke dienstverlening

Ondernemers die de ambitie hebben om door te groeien, maar waarbij het nog niet de vlucht neemt die ze voor ogen hebben, kunnen zich aansluiten bij het groeiprogramma van Dockwize. Een programma van twee jaar.

Dockwize lanceert programma voor ondernemers met groeiambities

Tijd om nu echt werk te maken van die groei! En laten we eerlijk zijn: ondernemen is topsport en vereist talent, kracht, discipline en investering. Daarnaast zul je de juiste mensen om je heen moeten verzamelen, geen enkele topatleet heeft immers in zijn eentje goud behaald.

Kom in topvorm en groei

In het groeiprogramma van Dockwize werk je twee jaar intensief aan jezelf, je team en je organisatie. Samen met andere groeiondernemers, coaches en experts in topvorm komen, dat is het doel. Wij helpen je tijdens het programma om je groeiambities om te zetten in actie en resultaat. We doen er samen alles aan om je ambitie van minimaal een verdubbeling van je omzet in de komende 5 jaar waar te maken.

Behoor jij tot de top?

Alleen met de juiste ambitie, middelen en de wil om te investeren bereik je de top. Je bent leergierig, wilt van de beste leren en je bent zelfkritisch. Je hebt een droom en die ga je waar maken! Dat is je instelling. Je bedrijf loopt aardig, je hebt tussen de 10 en 25 fte in dienst en je bent klaar om werk te maken van jouw groeiambitie en wel binnen nu en 5 jaar. Herken jij jezelf hierin? Dan behoor jij tot de top van ondernemers met ambitie en is het groeiprogramma de weg er naar toe.

Download de programmaflyer

Check het document met alle info over het groeiprogramma. Op 10 december 2020 gaan we van start! Heb je vragen? Laat hier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of check de contactgegevens van Dockwize.

Meer informatie over Dockwize:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!