Duurzame toiletdispensers met oog voor design: Satino Black

  • Zakelijke dienstverlening

Bent u een voorstander van duurzaamheid en een liefhebber van design? Heeft uw organisatie oog voor maatschappelijk ondernemen zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en schoonheid? Dan wordt het tijd dat u kennis maakt met Satino Black.

Duurzame toiletdispensers met oog voor design: Satino Black

Handdoek-, toiletrol- en zeepdispensers die een lust voor het oog zijn en, nog belangrijker, met respect voor de natuur zijn geproduceerd.

Gerecyclede materialen in een stijlvol jasje

De gehele Satino Black lijn is Cradle to Cradle gecertificeerd. Als eerste en wereldwijd. Deze certificering houdt in dat de grondstoffen vrij van chemicaliën zijn en oneindig kunnen worden hergebruikt óf biologisch worden afgebroken en zo teruggegeven kunnen worden aan de natuur. De spiraal van vervuiling wordt hiermee doorbroken en de uitputting van natuurlijke grondstoffen gestopt. Gebruik maken van een Satino Black toilet dispenser betekent dus deelnemen aan een uniek kringloopconcept en bijdragen aan een duurzame relatie met mens en milieu. Zo worden (uw) oude dispensers gerecycled en als grondstof gebruikt voor nieuwe Satino Black dispensers.

Maar het oog wil ook wat. Of het nu om een toiletpapierdispenser, een handdoekdispenser of een zeepdispenser gaat; alle producten van Satino hebben een trendy, luxe look waar u mee voor de dag kunt komen!

’s Werelds duurzaamste hygiënepapier

Ook het Satino Black toilet- en handdoekpapier draagt als enige in de wereld het unieke Cradle to Cradle certificaat. En terecht. Het hygiënepapier is gemaakt van 100% gerecycled papier. Het productieproces is milieuvriendelijk en CO2-neutraal. Het keurmerk FCS Recycles en het Europees Ecolabel zijn hier de bewijzen van.

Desondanks is het papier eerlijk wit en heerlijk zacht. Om dit te bereiken wordt er alleen gebruik gemaakt van oud kantoorpapier. De kwaliteit van dit papier is hoogwaardig en vrijwel altijd wit.

Nadat het papier wordt ontdaan van verontreinigingen, zoals inkt en nietjes, wordt het gebleekt. Het bleekproces komt tot stand door hulpstoffen te gebruiken die volkomen veilig zijn voor mens en milieu.

Satino Black voor een schonere wereld

Satino Black is meer dan een combinatie van stijl en duurzaamheid. Satino black is een statement waarmee u als organisatie laat zien dat de zorg voor mens en milieu u nauw aan het hart ligt. Dat maatschappelijk verantwoord ondernemen in de genen van uw bedrijf zit en u een bijdrage wilt leveren aan een schonere wereld.

Daarom wordt u bij het aanschaffen van Satino Black producten met communicatiemiddelen ondersteund waarbij uw milieuvriendelijke visie wordt onderstreept. Bovendien wordt voor u berekend hoeveel energie, water en CO2 u bespaart.

Informatie over de unieke Satino Black toiletbeleving

Vele bedrijven, zorginstellingen, banken en producenten hebben inmiddels bewust gekozen voor Satino Black. Met een breed assortiment aan eigenzinnige producten biedt Satino Black een totaaloplossing voor uw toiletruimtes. Er is geen stijlvollere manier dan met deze producten te benadrukken dat u bewuste omgaat met People, Planet en Profit.

Bent u ook geïnteresseerd in deze prachtige producten? Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neemt dan contact op met TOPP - Uw Hygiënespecialist. Wij helpen u graag verder.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!