Een zakelijke telefoon: zo houd je de kosten in toom

  • Zakelijke dienstverlening

Heb jij een zakelijke telefoon of wil je collega's een zakelijke telefoon gaan geven? Dan kan het een goed idee zijn om te kijken naar de verscheidene mogelijkheden die er zijn op het gebied van zakelijke telefoons. Vaak zijn er bedrijven of providers die speciale abonnementen aanbieden voor zakelijk gebruik.

Een zakelijke telefoon: zo houd je de kosten in toom

In die gevallen is het dan ook een goed idee om gebruik te maken van de goedkoopste abonnementen die ook passen bij waar het voor gebruikt gaat worden. Bedrijven hebben er snel een handje van om maar gewoon een abonnement af te sluiten zonder dat er goed wordt gekeken naar de inhoud ervan. Dit komt voornamelijk voor bij de grotere bedrijven die niet op een paar euro kijken. Dit is natuurlijk heel logisch, want het kost een hoop tijd om dit helemaal uit te gaan pluizen. In dit artikel vind je twee tips om de kosten van een zakelijke telefoon in toom te houden.

Internationale mogelijkheden

Wanneer je een zakelijk abonnement afsluit betaal je vaak extra voor internationale mogelijkheden. Denk hierbij aan een abonnement voor internet in Noord Amerika of goedkoop bellen vanuit het buitenland. Vaak staan deze voorwaarden benoemd alsof ze standaard bij het abonnement komen, maar je kunt ze wel degelijk uitschakelen. Door goed te kijken wat voor een variabelen je allemaal nodig hebt bij je zakelijke telefoon, kun je een hoop geld besparen.

Telefoon afkopen of abonnement

Wanneer je een zakelijke telefoon gaat afnemen, is het belangrijk om je te realiseren dat dit niet de nieuwste iPhone of Samsung Galaxy hoeft te zijn. Kies gewoon eens voor een ouder model waar een medewerker gewoon keurig mee kan bellen, mailen en appen. Zo zorg je ervoor dat je niet te veel geld kwijt bent aan een mobiel abonnement met een gloednieuwe telefoon. Het is veel interessanter om zelf een ouder model telefoon te kopen en vervolgens via sim only vergelijken een goedkoop, doch geschikt sim only abonnement af te sluiten. Dit scheelt op de langere termijn namelijk heel veel geldverspilling. Als je wel graag de nieuwste telefoon wilt, kan het verstandig zijn om de goedkoopste abonnementen te vergelijken om uiteindelijk toch nog geld te besparen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!