Ga jij het maken in de bouw- & infrasector?

  • Bouw

In 2017 wisselden ruim 900.000 mensen in Nederland van beroep en ongeveer de helft daarvan besloot iets heel anders te gaan doen. Overweeg jij ook een overstap, maar twijfel je nog of de bouw & infra iets voor jou is? Bouwmensen Gelderland Oost presenteert 5 redenen die jou gegarandeerd over de streep strekken.

Ga jij het maken in de bouw- & infrasector?

Van bouwplaats bikkels tot kantoor kampioenen, van binnen- tot buitenmensen en van twintigers tot 40-plussers: de bouw & infra heeft ze nodig. De komende jaren ontstaan er binnen deze sector namelijk ruim 50.000 banen die liever vandaag dan morgen opgevuld worden.

Voor ieder wat wils; het werk is veelzijdig

De bouwsector is veelzijdiger dan veel mensen denken. Binnen de bouw & infra sector werken werknemers niet alleen aan het bouwen van huizen, kantoren, wegen, bruggen en tunnels, maar ook aan het bouwen van dijken, vaarwegen en spoorlijnen en het aanleggen van kabels en leidingen voor elektriciteit, dataverkeer en gas.

De veranderingen gaan snel; veel nieuwe technologie

Werkzaamheden in de bouw- & infrasector moeten niet alleen goed gebeuren, maar ook slim, efficiënt en veilig. Daarom verdiepen werknemers in de bouw zich voortdurend in het gebruik van de nieuwste technologie zoals die van zonnepanelen, drones en graafmachines met de modernste software.

Omscholen kan vrij eenvoudig

Twijfel je of je niet te oud bent voor een carrière switch? Of ben je momenteel zzp’er en wil je toch liever voor een werkgever werken, maar ontbreekt het je aan een passende opleiding? In de bouw- & infrasector zijn de mogelijkheden tot omscholen vrij eenvoudig. Zo biedt Bouwmensen Gelderland Oost diverse korte cursussen, volledige mbo- of hbo-opleidingen en is het tevens mogelijk om een praktijkgerichte cursus te volgen in de werkplaats van een opleidingsbedrijf.

Je bent welkom! Op de bouwplaats en op kantoor

Werken in de bouw & infra betekent werken in teamverband met een collegiale sfeer. Wanneer je kiest voor Bouwmensen Gelderland Oost hoef je je daarom geen moment druk te maken over de vraag of je wel welkom bent. Je toekomstige collega’s zien je graag komen.

Meer informatie over BOUWMENSEN GELDERLAND OOST:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!