GIG verklaart de oorlog aan saai

  • Zakelijke dienstverlening

Scrollen, liken en swipen. We spenderen dagelijks tijd aan het absorberen van content. Maar waarom zouden we die kostbare tijd willen verspillen aan iets saais? Als er één ding duidelijk is geworden tijdens deze coronatijd dan is het dat onze aandacht enorme waarde heeft. Om deze boodschap duidelijk te maken lanceert het Bredase videoproductiebedrijf GIG de campagne: 'Death to boring video'.

GIG verklaart de oorlog aan saai

In deze campagne wordt de strijd aangegaan met saaie content. Stop met 'even snel een filmpje maken' en kies voor een sterk idee met een goed verhaal en gelikte beelden. "Afstappen van saai klinkt eigenlijk heel logisch, maar als we kijken naar wat er gemaakt wordt blijkt dat soms makkelijker gezegd dan gedaan." Zo vertelt lead creative, Toon Donders. "Met deze boodschap willen we mensen bewust maken van de, vaak slechte, keuzes die gemaakt worden. Wees origineel, durf keuzes te maken en stop vooral met saai zijn." Die boodschap wordt niet enkel ondersteund met een campagne uiting. De, nogal Brabantse, campagnevideo spreekt boekdelen, waarmee het bedrijf zich wil profileren als hét videoproductieberijf van Brabant.

De 'Death to boring video' campagne wordt komende weken zowel online ingezet als middels Out of home kanalen. Meer weten over deze campagne

Meer informatie over GIG CREATIVE FILM PRODUCTION:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!