Goed onderhoud aan de HVAC bespaart tijd en geld

  • Maintenance

Alles wat “draait” of “in bedrijf is” heeft onderhoud nodig.

Bijvoorbeeld een auto, maar ook HVAC installaties (heating, ventilation en airconditioning) hebben regelmatig service en onderhoud nodig.
Door de CV ketel regelmatig schoon te maken en goed af te stellen, wordt er gas (energie) bespaard. Daarnaast is het belangrijk om de regeling van de CV installatie te checken naar gelang uw wensen.

Met andere woorden de CV installatie hoeft alleen maar in bedrijf te zijn wanneer er personen in het gebouw aanwezig zijn.
Voor de luchtbehandelingsinstallatie en de airconditioning is het regelmatig vervangen van de luchtfilters of het schoonmaken van deze filters van groot belang. Dit draagt bij tot een goed binnenklimaat waardoor klachten zoals keelpijn, keelontsteking, chronische allergieën of ademhalingsproblemen worden voorkomen en het ziekteverzuim daalt. Dit leidt tot een kostenbesparing qua ziektekosten bij de werkgever.

Met een deel van het bespaarde geld kunt u een erkend installatiebedrijf in de arm nemen, welke de service en onderhoud aan uw HVAC installatie naar tevredenheid uitvoert.

Voor reiniging  

Voor-reiniging

Na reiniging 

Na-reiniging

 

Na vervanging

na-vervanging

Door goed onderhoud uit te voeren, draagt u bij aan een goed binnenklimaat.

Star Installatietechniek BV

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!