Goede bandencontrole van groot belang voor transportsector

  • Logistiek & Vervoer

Transport staat nooit stil. Dat weten de servicemonteurs van Profile Car & Tyreservice Altena & Tilburg maar al te goed. Zij zorgen ervoor dat als een vrachtwagen stil komt te staan door bandenpech, zo snel mogelijk weer de weg op kan. Niet alleen overdag, maar ook ’s nachts. .

Goede bandencontrole van groot belang voor transportsector

Dat een stilstaande vrachtwagen een transporteur tijd en geld kost, beseffen ze bij Profile Car & Tyreservice maar al te goed. De monteurs staan dan ook 24/7 klaar. Daarbij wordt de pechservice niet alleen geleverd aan directe klanten van de vestiging, maar ook aan transporteurs buiten de regio. Via Profile Euroservice (internationale bandenpechservice dienst van Profile Tyrecenter) wordt pechservice geleverd rondom de logistieke knooppunten in Midden- en Zuid-Brabant.

Uiteenlopende bandenservice

Voorop voor Profile Car & Tyreservice Altena & Tilburg staat natuurlijk het leveren van alle bandenservice aan klanten met een uitstekende bijbehorende service. Zo gaan medewerkers op zaterdagen langs bij klanten om bandencontroles te doen. Banden worden visueel gecontroleerd, maar tevens wordt er gebruik gemaakt van speciale meetapparatuur. Daarmee kunnen de restprofielen per as worden gedigitaliseerd. Deze informatie wordt ingevoerd in Tymacon, de digitale portal van Profile Truck Europe. In één oogopslag heeft de klant dankzij die metingen per kenteken een overzicht wat de kwaliteit van de banden is.

Ook praktische zaken als het regelmatig controleren van bandenspanning en deze weer op peil brengen horen bij de service van het bedrijf. Door het leveren van deze services kan stilstand worden voorkomen en het rendement van banden worden verlengd.

Soepel transport

Op deze manier probeert Profile Car & Tyrecenter Altena & Tilburg haar steentje bij te dragen aan het zo soepel mogelijk laten verlopen van transportstromen. De transportsector groeit en daarmee ook de diversiteit van de klanten en het type transport. Van bevoorradingen van supermarkten tot speciaal transport; Profile Car & Tyrecenter Altena en Tilburg zorgt ervoor dat ze blijven rijden!

Meer informatie over PROFILE TYRECENTER ALTENA :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!