Gratis ‘Geldboek voor ondernemers

  • Financieel & Juridisch

Vaak hebben ondernemers die failliet dreigen te gaan, een gebrek aan financieel inzicht en geen controle over hun inkomsten en uitgaven. Het Geldboek voor ondernemers biedt hierbij hulp en is gratis te downloaden.

Gratis ‘Geldboek voor ondernemers

Het doel van het Geldboek is ervoor te zorgen dat ondernemers niet alleen naar grote bedrijfsmatige zaken kijken, zoals een ondernemingsplan of een liquiditeitsbegroting, maar ook rekening houden met hun persoonlijke financiële situatie. Het Geldboek voor Ondernemers biedt hierbij hulp door specifieke informatie voor (startende) zzp-ers te bundelen. Onder andere over belastingen, bedrijfskosten, subsidies, financiële problemen en inkomensondersteunende maatregelen.

‘Ondernemers met een laag inkomen komen voor veel meer regelingen, zoals de zorgtoeslag en de huurtoeslag, in aanmerking dan ze zich bewust zijn. Zo is het ook als zelfstandige mogelijk om bij de gemeente een verzoek in te dienen voor belastingkwijtschelding,’ aldus het Nibud. Het vernieuwde Geldboek voor Ondernemers is een gezamenlijke uitgave van Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud), Zuidweg & Partners, Verbond van Verzekeraars, Bureau Kredietregistratie (BKR), Pensioenfederatie en de KvK Utrecht.

Klik hier om het boek te bekijken.

Meer informatie over Kamer van Koophandel Kantoor Eindhoven:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!