Gratis Workshops Brabant robotiseert over het robotiseren van processen

  • Onderwijs & Training

Robots bieden steeds meer kansen voor bedrijven. Je vindt ze al lang niet meer alleen in de auto-industrie met een hek eromheen. Daarom biedt Brabant robotiseert ondernemers de mogelijkheid om kennis te maken met de mogelijkheden van robots binnen hun bedrijf.

Gratis Workshops Brabant robotiseert over het robotiseren van processen

In februari worden er twee workshops gegeven: één gericht op het robotiseren van maakprocessen en één op het robotiseren van logistieke processen. Er wordt ingegaan op de technologische kant van robotica, maar ook op de financiële en organisatorische kant. Na deze workshop weten de deelnemers wat er met robotica mogelijk is, waar rekening mee moet worden gehouden en waar je voor vervolgstappen terecht kunt.

Workshops robotica

De workshops bestaan uit twee dagdelen, waarvan één in een Robotlab en één bij een bedrijf. Op 5 en 19 februari wordt in de middag de workshop ‘Robotica maakprocessen’ gegeven. De workshop ‘Robotica logistieke processen’ staat gepland voor 12 en 26 februari in de middag.  

Gratis deelname

Per workshop kunnen 15 bedrijven deelnemen met één deelnemer per bedrijf. De workshops worden georganiseerd in samenwerking met Fontys en er zijn geen kosten aan verbonden. De workshops zijn bedoeld voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in robotica, maar nog niet precies weten wat de meerwaarde voor hun bedrijf kan zijn. Deelnemers zijn werkzaam bij een Brabants MKB-bedrijf dat logistieke- of maakprocessen heeft die mogelijk te robotiseren zijn.

Brabant robotiseert

Brabant robotiseert is een initiatief van de provincie Noord Brabant, Pact Brabant en VNO/NCW Brabant/Zeeland. Kijk op de website van Brabant robotiseert voor meer informatie over de workshops en aanmelden.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!