Heeft u uw goederenstroom in beeld?

  • Logistiek & Vervoer

Vraagt uw planning zich ook altijd af of uw goederen al binnen zijn op uw depot of in uw loods? En weet u niet of u de uitgaande goederenstroom al kunt plannen of laten laden?

Heeft u uw goederenstroom in beeld?

Met TALIX Portal monitoren of alle goederen voor uitgaande ritten aangekomen zijn op depot

Met behulp van TALIX Portal kunt u via een eenvoudige oplossing uw loodsmedewerkers dit laten melden. De afdeling planning heeft daardoor direct inzicht en de loodsmedewerker hoeft hierdoor niet te bellen naar de planning (die toch al druk is). 
 

De gele 'ritten' in bovenstaand voorbeeld zijn volledig aanwezig op het depot (deze worden automatisch geel op het moment dat alle laadregels op depot zijn aangekomen met de binnenlandritten). In de loods maakt men gebruik van TALIX Portal om alle gearriveerde opleggers 'binnen' te melden, waarvan de opdrachten dan in TALIS een statuswijziging naar 'binnen' krijgen. Op het moment dat van een uitgaande (export) rit alle onderliggende laadregels de status 'binnen' hebben, wordt deze rit ook geel zodat de planning weet dat deze oplegger geladen kan worden en de chauffeur kan vertrekken.
 

Voor nadere uitleg of toelichting kunt u contact opnemen met de accountmanagers of consultants van TANS via telefoonnummer 040-262 90 60

Meer informatie over TANS B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

The Santa's Club WELCOME TO SANTA'S CLUB

Met je collega’s, vrienden of zakenrelaties je eigen kerstpakket shoppen?