Het borrelt steeds meer in Gemert-Bakel…

  • Innovatie & MVO

Ieder lid van een Gemert-Bakelse ondernemersvereniging heeft hem reeds ontvangen… de blauwe envelop… de uitnodiging voor het Boiling Business Event op donderdagavond 14 november aanstaande. Humberto Tan neemt de rol van tafelheer op zich tijdens dit 'borrelende' event.

Het borrelt steeds meer in Gemert-Bakel…

De wereld verandert snel. We bevinden ons in een tijdperk waarin onze manier van leven, werken én ondernemen drastisch aan het veranderen is. Voordat je het weet zijn innovaties als kunstmatige intelligentie, robotisering, augmented reality, zelfrijdend vervoer en virtual reality aan de orde van de dag. Wil je als ondernemer bijblijven, dan kun je er maar beter snel op inspelen!

Laat je inspireren op het gebied van innovatie!

Op donderdag 14 november 2019 organiseert de samengesmolten werkgroep het event Boiling Business: een inspirerende avond voor alle ondernemers van Gemert-Bakel, waarbij je als gast volop wordt meegenomen in het thema innovatie. Leden van de Gemert-Bakelse ondernemersvereniging konden tot 21 oktober 10 euro korting krijgen op een ticket. Tickets zijn nu alleen nog te verkrijgen voor de reguliere ticketprijs van 30 euro per ticket en zijn te bestellen via de website.

Presentatie door Humberto Tan

Humberto Tan is tijdens het Boiling Business Event de tafelheer en zal zorgen voor een borrelende presentatie. Daarbij zal hij samen met sidekick Piet van der Wiel de sprekers, pitchers en de aanwezige gasten uitdagen tot interactie
en discussie. Meer info en tickets: www.boilingbusiness.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!