Het is nooit te laat om je VCA-certificaat te halen!

  • Onderwijs & Training

Vroeger leek het VCA-certificaat niet zo belangrijk. Nu gelden bij bedrijven en instellingen meer en meer strikte veiligheidsvoorschriften. Een persoonscertificaat veiligheid is dan onmisbaar.

Het is nooit te laat om je VCA-certificaat te halen!

Verlaag het risico op ongevallen!


Geers Opleidings- en Adviesbureau heeft de VCA-opleiding die past in jouw agenda. Ben je werkzaam in de maakindustrie, bouw, elektrotechniek, installatietechniek, in de schilders-, schoonmaak-, bestratings- of groensector? Als zelfstandige, als leidinggevende of als medewerker? Haal dan in vier dagdelen het veiligheidscertificaat dat bij jou past.

VCA (Basisveiligheid) is geschikt voor iedereen die werkzaam is in genoemde sectoren. De VOL-opleiding (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden) is bedoeld voor leidinggevenden.

Tijdens beide opleidingen komen zaken aan de orde zoals risico’s op de werkplek, omgaan met gevaarlijke stoffen, veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Met VCA en VOL weet je alles over veilig werken. Je verkleint de kans op bedrijfsongevallen en bent welkom op elk bedrijf of bouwterrein.

Schrijf direct in


Voor de VCA- en VOL-opleiding is geen vooropleiding vereist. In overleg verzorgt Geers Opleidings- en Adviesbureau de opleiding op verschillende tijden. Eventueel ook ’s avonds of in het weekend. Je sluit de opleiding af met een examen, waarna je het officieel erkende persoonscertificaat ontvangt. Bel voor meer informatie: 013-5210142 of mail naar info@geersbedrijfsopleidingen.nl. We vertellen je alles over de mogelijkheden.

Meer informatie over GEERS OPLEIDINGS- EN ADVIESBUREAU:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!