Het kiezen van de juiste inboedel als horecagelegenheid

  • Toerisme & Recreatie

De leegstand van winkels neemt af dankzij de bloeiende horeca. In vergelijking met begin 2016 daalde de leegstand van winkels van 7,4 naar 7,2 procent. Op dit moment zijn er 16.000 leegstaande panden op een totaal van ruim 220.000 winkels en/of panden.

Het kiezen van de juiste inboedel als horecagelegenheid

Horeca profiteert van leegstaande panden

Uit onderzoek van onderzoeksbureau Locatus blijkt verder dat het aantal lege aantal panden vooral wordt tegengegaan door opbloeiende horecazaken. Steeds meer lege bouwen worden omgebouwd tot aantrekkelijke horecagelegenheden of woonruimtes. Waar voorheen winkels vooral succesvol waren, is nu het tij gekeerd en worden overal nieuwe horecazaken geopend. Het aantal leegstaande panden neemt steeds verder af. 

Koopkracht neemt toe

Horecaondernemers durven dankzij interessante ontwikkeling weer te investeren in hun horecazaken. Nu de koopkracht weer is toegenomen, gaan mensen vaker buiten de deur eten of doen sneller een drankje met familie, vrienden of collega's. Er wordt meer geld uitgegeven aan eten en drinken in restaurants en/of andere horecagelegenheden. Ondernemers in de horeca kunnen de winst die zij hiermee maken, investeren in de aankleding van bijvoorbeeld een restaurant of koffiezaak.

De inboedel in een restaurant is voor veel mensen bepalend of ze wel of niet een hapje komen eten of een drankje doen. De inboedel voor een restaurant vernieuwen kan een slimme zet zijn om nieuwe groepen mensen naar je zaak te lokken.

Investeren in een nieuwe inboedel voor je horecazaak

Merk jij als horecaondernemer ook dat de aanwas van restaurantbezoekers toeneemt en wil je je verdiende euro's op slimme wijze investeren in je bedrijf? Overweeg dan om met de inboedel aan de slag te gaan. Als je als ondernemer op zoek bent naar een nieuwe inboedel of aankleding van je restaurant, dan kun je hiervoor terecht bij Horecagrootkeukenshop.nl. Je kunt hier terecht voor een complete inboedel voor een restaurant 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!