Hét regionaal netwerkevent: ‘het meest kansrijke netwerkplein’

  • Zakelijke dienstverlening

Ontmoeten en zakendoen op het eigentijdse ‘het meest kansrijke netwerkplein’

Hét regionaal netwerkevent: ‘het meest kansrijke netwerkplein’

“Een gezamenlijke profilering”

Op dinsdag 11 en woensdag 12 september 2012 vindt de 20e editie van hét regionaal netwerkevent voor Zuidoost-Brabant plaats. Na het succes van vorig jaar organiseert WTC-E Zakensociëteit ook dit jubileum jaar een plein ‘het meest kansrijke netwerk’. Leden presenteren zich op een unieke wijze waar relaties elkaar ontmoeten en nieuw potentieel tegenkomen. Gebleken is dat een ‘plein’ waar een aantal bedrijven zich gezamenlijk presenteren, een grote aantrekkingskracht heeft op de bezoekers en stimuleert het netwerk tussen de verschillende participanten.

Mensen ontmoeten mensen, netwerken ontmoeten netwerken…

Bekenden ontmoeten, onbekenden leren kennen, samen genieten van twee dagen zakelijke gastvrijheid in het Beursgebouw van Eindhoven een fenomeen tijdens de jaarlijkse Regio Business Dagen. Zakendoen blijft een kwestie van persoonlijk contact. Transacties worden ten slotte door mensen gedaan. ‘Het meest kansrijke netwerkplein’ biedt veel gelegenheid voor ontmoetingen. Contacten komen heel natuurlijk tot stand in de trendy, eigentijdse indeling van het plein met de sfeervolle bar. Gastvrij genieten van culinaire verrassingen en een gezellig samenzijn.

Het sfeervolle plein is speciaal ingericht voor de ondernemer van nu. Actief zakendoen op een smaakmakende manier. Mensen ontmoeten mensen, netwerken ontmoeten netwerken…. Kortom bezoek ‘het meest kansrijke netwerk’!

Heeft u interesse in deelname? Neem gerust contact met ons op via info@wtce.nl of 040-2374972.

WTC-E Zakensociëteit

WTC-E Zakensociëteit is een ontmoetingsplaats voor ondernemers, afgevaardigden van kennis- en intermediaire instellingen en de overheid en is het meest kansrijke netwerk!

WTC-E Zakensociëteit is een ontmoetingsplaats waar in een ongedwongen sfeer zakelijke contacten worden gelegd en uitgebreid. Tijdens zakenlunches met gastssprekers, excursies en andere bijzondere bijeenkomsten die geheel worden verzorgd door WTC-E Zakensociëteit, krijgen leden voldoende gelegenheid om het eigen netwerk uit te breiden op de manier die zij prettig vinden. WTC-E Zakensociëteit biedt haar leden ook tal van informele bijeenkomsten, variërend van bedrijfsbezoeken tot sportieve en culinaire ontmoetingen.

Meer informatie over World Trade Center Eindhoven - Zakensociëteit:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!