HEVO begeleidt bedrijven in de transitie naar een effectieve werkomgeving met Office2Flow

  • Bouw

Mensen werken het beste in een omgeving die een goede sociale infrastructuur heeft. De beste ideeën ontstaan namelijk in interactie met elkaar. Ook is het ‘leren van elkaar’ steeds belangrijker. Zeker voor de nieuwe generatie. HEVO uit 's-Hertogenbosch helpt u op weg.

HEVO begeleidt bedrijven in de transitie naar een effectieve werkomgeving met Office2Flow

Flow, die moeiteloze concentratie waarin alles vanzelf gaat. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen komt het werk uit je handen. Het is essentieel om een ruime keuze te hebben voor het type werkplek dat echt bij je activiteiten van dat moment past. Teveel organisaties bieden een standaardoplossing in een grote open kantoorruimte

De mens centraal

Vandaag de dag is het een trend om ‘mensgerichte’ werkplekken te maken met omgevingscomfort. Dit heeft een fysiek, functioneel en psychologisch doel wat vertaald moet worden in het ontwerp en de inrichting van de werkomgeving. Bovendien is aandacht voor de jonge professional belangrijk. Zij zoeken immers andere dingen in een baan (niet alleen geld, ook zingeving en plezier), hebben andere manieren van communiceren (digitaal, altijd bereikbaar en beschikbaar) en ervaren andere vormen van (werk)druk.

Office2Flow

Een doordacht werkplekconcept is essentieel om de veranderingsprocessen in je organisatie in de praktijk te verwezenlijken en te verankeren. Daarom heeft HEVO uit ’s-Hertogenbosch Office2Flow ontwikkeld. Office2Flow neemt u mee in een slim proces. Het start met een scherp onderzoek naar uw huidige werkwijze en inventarisatie van uw toekomstige behoeften en ambities. De haalbaarheid van de door u gewenste kantoorhuisvesting met het werkplekconcept wordt vervolgens vertaald naar een smart businesscase.

Betrokken begin tot eind

HEVO begeleidt het hele verdere proces: van ontwerp tot en met ingebruikname. Op een andere wijze samenwerken is een proces, dat niet eindigt bij ingebruikname van uw nieuwe kantoor. Vandaar dat de experts van HEVO ook bij de implementatie van het nieuwe werkconcept betrokken blijven, totdat uw medewerkers optimaal werken.

Meer informatie over HEVO B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!