Hoe een bezoek aan ESEF 2018 jouw maakbedrijf vooruit kan helpen

  • Industrie

Van 20 tot en met 23 maart opent ESEF 2018, de internationale vakbeurs voor toeleveren, uitbesteden, engineering en productontwikkeling, haar deuren. Tijdens deze beurs voor de maakindustrie kun je de nieuwste materialen, componenten en technieken voor uw bedrijf ontdekken.

Hoe een bezoek aan ESEF 2018 jouw maakbedrijf vooruit kan helpen

Dat is op zich al reden genoeg om een bezoek te brengen aan deze beurs, maar om dat extra duwtje in de rug te geven heeft Colt International nog drie redenen op een rij gezet waarom een bezoek van toegevoegde waarde is.

1. ESEF 2018 richt zich volledig op de vraagkant

Dit jaar is het programma van ESEF, in tegenstelling tot voorgaande jaren, volledig toegespitst op vragen vanuit de markt waarbij de bezoeker een centrale rol speelt. Logisch, zou je misschien denken maar van oudsher zijn beurzen erg aanbod gefocust.

ESEF doet het dit jaar dus anders. Bij het samenstellen van het programma is rekening gehouden met de informatiebehoefte van de doelgroep. Daardoor is ervoor gekozen om het event horizontaal te positioneren vanuit de gedachte van ketensamenwerking, totaaloplossingen en technologische ontwikkelingen. Uit onderzoek van de organisatie bleek namelijk dat bezoekers hier naar op zoek zijn.

Een belangrijk thema in de maakindustrie is circulaire economie en de bijbehorende transitie. Daarom heeft dit thema een centrale plek tijdens de beurs, waarbij je als bezoeker onder andere inzicht krijgt in de nieuwste technieken en de verschillende bewerkingen.

2. Een perfecte combinatie van ‘Make or Buy’ oplossingen

Bij een bezoek aan ESEF heb je ook gratis toegang tot Technishow: dé vakbeurs in de productietechnologie. Op deze beurs vind je innovaties, demo's, workshops en meer op het gebied van industriële productietechnieken en verwerking en bewerking van verschillende materialen.

De vraag van de maakindustrie is: doe ik het zelf of laat ik het doen? De combinatie van ESEF en TechniShow presenteert de alternatieven voor een kwalitatief en volledig aanbod. Met andere woorden: het is een perfecte combinatie van ‘Make or Buy’ oplossingen.

3. Ontdek De Frisse Fabriek

In de industrie is het vaak een probleem: een productiviteitsdaling of veel verzuim door de warmte, dampen en stoffen die tijdens het productieproces vrijkomen. Indien het percentage van deze dampen of stoffen of de temperatuur te hoog wordt, dan zorgt dat voor veel overlast tijdens de werkzaamheden.

Terwijl je eigenlijk een werkklimaat wilt realiseren dat comfortabel is met voldoende schone lucht, ventilatie en de juiste temperatuur. Het liefst op een zo duurzaam mogelijk manier en tegen lage kosten.

Hoe je dit in de praktijk kunt realiseren laat Colt International zien tijdens ESEF 2018. Hoe je met gebruik van moderne, energiezuinige technieken en innovaties letterlijk een frisse fabriek kunt realiseren met minder milieubelasting en lage terugkerende kosten. 

Ontvang een gratis entreeticket

Een bezoek aan ESEF 2018 is dus meer dan de moeite waard. Niet alleen om kennis op te doen over de laatste technieken en innovaties, maar ook om slimme oplossingen in ‘real life’ te zien die jouw organisatie vooruit kunnen helpen.

Meer informatie over COLT INTERNATIONAL B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!