Huys ter Schelde weet bedrijfsleven te verwennen

  • Zakelijke dienstverlening

Wilt u een congres, symposium, receptie of bedrijfsfeest organiseren op een bijzondere locatie en er zeker van zijn dat uw gasten ook op culinair gebied ook verwend worden? Dan bent u bij Huys ter Schelde in Koudekerke op het juiste adres.

Huys ter Schelde weet bedrijfsleven te verwennen

‘Als bedrijven hier eenmaal geweest zijn, komen ze daarna graag weer terug”, zegt kok en gastheer Jos Pluijmers van Huys ter Schelde.

De prachtige monumentale villa Huys ter Schelde, die werd gebouwd in 1910, is voor bruidsparen bij uitstek geschikt om op sprookjesachtige wijze hun huwelijksfeest te vieren. Maar ook het bedrijfsleven maakt dankbaar gebruik van de vele mogelijkheden die het horecabedrijf te bieden heeft.

Monumentale pand

Jos Pluijmers werd, samen met partner Heleen Prins, in 1994 de trotse eigenaar van de villa. Sinds die tijd is de villa diverse keren verbouwd en uitgebreid, zonder dat daarbij afbreuk is gedaan aan het karakter van dit monumentale pand. In 1996 werd de Tuynkamer gerealiseerd, een lichte serre die is omringd met veel groen en bloem. Vervolgens werd in 2000 de kenmerkende fontein in de voortuin geplaatst. Het grootste project is de bouw van de deels ondergrondse Theaterzaal, die drie meter verdiept in de tuin is aangelegd. Bovengronds is alleen een grasheuvel met glas en een roodkoperen koepeldak te zien.

Bedrijfsleven

Dagverse producten

‘Onze Theaterzaal biedt ruimte aan groepen tot 300 personen. Hier is ook audio- en visuele apparatuur aanwezig. Daarnaast hebben we nog 6 andere ruimtes waar bedrijven in kleinere groepen bij elkaar kunnen zitten’, legt Jos Pluijmers uit. ‘Bovendien hebben we een uitstekende keuken, waar we handmatig klassieke buffetten met dagverse producten op grote spiegel schalen kunnen bereiden. Daardoor kunnen wij congressen, symposia, recepties en personeelsfeesten tot in de puntjes verzorgen.’

Bedrijfslocatie

Foto: RegioinBedrijf Connect 2017

Compleet verzorgde middag of avond

Veel bedrijven uit de regio vertrouwen inmiddels blindelings op de kwaliteiten van Pluijmers en zijn mensen. ‘Als jullie het regelen, dan weten we dat het goedkomt’, zeggen ze dan bij het reserveren. ‘Bedrijven geven door wat ze voor ogen hebben en wij regelen vervolgens een compleet verzorgde middag of avond, waarin naast het educatieve gedeelte ook nog volop ruimte is voor een uitgebreid buffet en borrel.’

Hotelkamers

Voor wie na een feest of bijeenkomst niet direct naar huis wil, biedt Huys ter Schelde ook mogelijkheden om te overnachten. Het bedrijf telt 9 gezellige tweepersoonskamers. Deze zijn gevestigd in het Koetshuis, waar vroeger de paarden werden gestald. De hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien en ‘s ochtends wordt het ontbijt weer geserveerd in de villa. Dit ontbijt wordt door gastheer Jos Pluijmers zelf verzorgd. ‘Dat vind ik leuk om te doen en doe ik al sinds we hier zijn gestart’, aldus de gastheer. ‘Bovendien vind ik persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom probeer ik onze gasten ook zoveel mogelijk zelf te verwelkomen. Ik merk dat dit door hen wordt gewaardeerd.’

Meer informatie over HUYS TER SCHELDE, PARTYRESTAURANT-HOTEL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!