In Deventer staan 26 gratis energiecoaches voor ondernemers klaar

  • Zakelijke dienstverlening

Wil je energiebesparende maatregelen nemen en een lagere energierekening? Geen koude voeten of tocht meer in huis en een bijdrage leveren aan een schoner milieu, maar weet je niet precies waar te beginnen? Dan zijn de energiecoaches van de Deventer Energie Coöperatie de uitkomst voor jou.

In Deventer staan 26 gratis energiecoaches voor ondernemers klaar

Sinds afgelopen week staan er geen zeven maar zesentwintig energiecoaches klaar om jou te gaan helpen! De energiecoach komt (coronaproof) bij je thuis en bekijkt samen met jou wat je kan doen om je woning te verbeteren, energie te besparen of duurzame energie te gebruiken. De coach weet welke subsidies er zijn en maakt een persoonlijk stappenplan.

Monumentale panden

Ook kent hij of zij de wereld van uitvoerders en kan je doorverwijzen naar een energieadviseur of naar isolatie- of installatiebedrijven. In het team is ook speciale kennis aanwezig over de verduurzaming van monumentale panden.

Onafhankelijke, deskundige en gratis ondersteuning

Ook niet onbelangrijk: de onafhankelijke en deskundige ondersteuning en hulp van een energiecoach is kosteloos! De energiecoaches van Deventer Energie gaan op pad op verzoek van de gemeente. Voor meer informatie ga naar www.gratisenergiecoach.nl en maak gelijk een afspraak.

Meer informatie over Cleantech Regio:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!