Innoveren? Maak gebruik van Stedendriehoek Innoveert

  • Innovatie & MVO

Iets veranderen of vernieuwen in een bedrijf, populair gezegd ‘je tent verbouwen’, leidt vaak tot vele vragen. Of het nu gaat om letterlijk verbouwen, financiering, marketing of de ontwikkeling van een nieuw product. Bedrijven uit de regio Stedendriehoek staan er bij deze ontwikkelingen niet alleen voor: ze kunnen putten uit de kennis van Stedendriehoek Innoveert.

Innoveren? Maak gebruik van Stedendriehoek Innoveert

Bijvoorbeeld tijdens de rondetafelbijeenkomst op dinsdag 30 september, die Stedendriehoek Innoveert samen met werkgeversorganisatie VNO-NCW houdt. De naam belooft een inspirerende middag: 15 x innovatie op één middag. Geïnteresseerde maakbedrijven kunnen zich via deze link aanmelden voor de rondetafelbijeenkomst.Cleantech Center Het Pakhuis Zutphen

Duidelijk is dat vragen rondom vernieuwing die spelen in de bedrijven vaak ook spelen of gespeeld hebben bij andere bedrijven ‘om de hoek’. Zo kan het dat collega-ondernemers uit de regio die met eenzelfde traject te maken hebben gehad, prima in staat zijn om deze vragen van een passend antwoord te voorzien. Om deze partijen met elkaar in contact te laten komen en de kennisuitwisseling te bevorderen houden Stedendriehoek Innoveert en VNO-NCW de rondetafelbijeenkomst.

Vernieuwing

Tijdens deze bijeenkomst gaan de deelnemers aan zestien tafels met elkaar in gesprek over acht thema’s die een rol kunnen spelen bij vernieuwing: design, financiering, pand, MVO, productie, marketing, logistiek en HR. Elke tafel wordt voorgezeten door een gastheer die vanuit de praktijk ervaring heeft met het thema. Na een presentatie hiervan kunnen de tafelgasten met elkaar in gesprek gaan hierover.
Jan-Willem Vos, innovatiemakelaar bij Stedendriehoek Innoveert, verwacht dat hier interessante verbindingen uit ontstaan. “Ik hoop dat de deelnemers na afloop met elkaar afspreken om er verder op door te gaan en zo succesvoller aan de slag kunnen met hun vernieuwing.”
Voor de bijeenkomst is een passende locatie gevonden: het Cleantech Center in het Pakhuis in Zutphen. “Dit gebouw dat door elf ondernemers uit Zutphen gerenoveerd wordt, heeft onder andere als doel om ondernemers onderling kennis te laten delen.”

Aanmelden rondetafelbijeenkomst

Maakbedrijven kunnen zich via deze link aanmelden voor de rondetafelbijeenkomst. Per thema worden twee tafels opgetuigd. De deelnemers kunnen aan twee rondes mee doen en daarvoor hun voorkeuren doorgeven. De bijeenkomst duurt van 16.00 tot 19.15 uur.

Meer informatie over Stedendriehoek Innoveert:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!