Inspiratiesessie over groei voor MKB'ers op 21 mei in Breda

  • Zakelijke dienstverlening

Stratos Club ondersteunt ambitieuze MKB-ondernemers met groeipotentie. Je ziet volop kansen, maar het is ook een uitdaging hoe je dit gaat aanpakken. Bij wie klop je aan? Hoe doet een andere ondernemer dit? Om hier antwoord op te geven organiseert Stratos Club 21 mei een inspiratiesessie.

Inspiratiesessie over groei voor MKB'ers op 21 mei in Breda

Ondernemers die willen groeien zijn van harte welkom bij de bijeenkomst. Op een interactieve manier hoor je de verhalen en ervaringen van vijf ondernemers die tijdens de sessie aanwezig zijn. 

Over Stratos Club

Stratos Club is een stichting die ondernemers met elkaar verbindt in een maatwerk groep uit verschillende branches die, gedurende een bepaalde periode, scherp naar elkaars bedrijf kijken en meedenken. Die elkaar bevestigen, herkenning bieden of juist confronteren.  Het werkgebied is Brabant en Zeeland. In de afgelopen 27 jaar hebben veel ondernemers deelgenomen en heeft het hun praktische tips en ideeën opgeleverd, bekijk via deze link het filmpje: wat levert Stratos op?

QNP Breda

De inspiratiesessie vindt plaats bij een van de “oud” deelnemers. Henry de Bruijn, mede-eigenaar van QNP, Rithmeesterpark 60 te Breda, heeft twee keer deelgenomen. Hij vertelt tijdens de bijeenkomst wat het voor hem en zijn bedrijf heeft opgeleverd.

Programma 

  • 15.45 uur: Inloop en ontvangst met koffie & thee
  • 16.00 uur: Start inspiratiesessie
  • 17.00 uur: Pauze en rondleiding door het bedrijf QNP
  • 17.30 uur: Vervolg inspiratiesessie
  • 18.30 uur: Afsluiting inspiratiesessie met aansluitend een borrel

Aanmelden voor de inspiratiesessie kan via deze link.

Meer informatie over STRATOS CLUB:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!