Investeren in mensen is investeren in de toekomst!

  • Onderwijs & Training

Van den Hoff Installatiebedrijf vindt investeren in mensen een investering in de toekomst. Een actief scholingsbeleid is dan ook een belangrijk onderdeel van het personeelsbeleid. Opleiden en persoonlijke ontwikkeling dragen bij aan een duurzame relatie met de medewerker.

Investeren in mensen is investeren in de toekomst!

Het initiatief om aan scholing deel te nemen kan ontstaan uit verschillende behoeftes zoals wensen van medewerkers, de toepassing van nieuwe technieken of het up-to-date houden van normen en voorschriften. Vanuit de branche is er een ruim aanbod van cursussen en opleidingen. Ook wordt er intern opgeleid of worden er cursussen op maat gegeven.

Samen met het ROC en Opleidingsbedrijf Installatiewerk Brabant-Zeeland, een samenwerkingsverband van installatiebedrijven dat de zorg op zich neemt voor de praktische scholing, wordt bijgedragen aan de instroom van jonge vaktalenten. Jaarlijks zijn er 4 tot 5 leerling-monteurs werkzaam bij Van den Hoff Installatiebedrijf.  Het inspireren, organiseren en ondersteunen van het leerproces vormen een rode draad. Onder de hoede van een ervaren monteur worden ze klaargestoomd om zelfstandig op pad te kunnen gaan.

Tevens is Van den Hoff Installatiebedrijf door Kenteq en Ecabo erkend als leerbedrijf voor zowel technische als administratie deelgebieden. Al jarenlang worden er nauwe contacten onderhouden en samenwerkingen aangegaan met onderwijsinstellingen zoals het ROC en de Burgh. Ieder jaar volgen er dan ook minimaal 3 leerlingen een stage. Met een hoge betrokkenheid als stagebedrijf laten we zien dat kwaliteit belangrijk is en dat we ook willen investeren in de toekomst van jongeren.

Meer informatie over HOFF INSTALLATIEBEDRIJF B.V., VAN DEN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!