Is mijn organisatie toekomstbestendig? Doe nu de scan

  • Zakelijke dienstverlening

Bedrijven in de provincie Gelderland, die willen weten of hun organisatie klaar is voor de toekomst, kunnen nu gebruik maken van de online scan van het netwerk CIRCLES. Deze is met ondersteuning van de provincie Gelderland tot stand gekomen.

Is mijn organisatie toekomstbestendig? Doe nu de scan

Steeds meer organisaties komen erachter dat 'toekomstbestendig' niet alleen 'financieel gezond' inhoudt, maar ook energie-, avfal- en grondstoffenbewust. Sociale aspecten spelen daarnaast een net zo belangrijke rol. Bijvoorbeeld de ontwikkeling van medewerkers, of oog voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Zes waarden

Naast financiële waarde heb je natuurlijk ook, materiële, menselijke, sociaal relationele en intellectuele waarde. Zes waarden in totaal. Een stap richting circulariteit, en toekomstbestendigheid, betekent streven naar de balans tussen deze zes waarden. 

Scan uw organisatie

De scan, die zich voornamelijk richt op MKB'ers, geeft organisaties een eerste inzicht in de mate van toekomstbestendigheid van de organisatie. Hij kan online, kosteloos gemaakt worden. De uitkomst van de online scan ontvangt de ondernemer per e-mail. Daarbij krijgen ze een uitnodiging voor een bijeenkomst waarin de circulaire economie als waardecreatie centraal staat. En worden mogelijke vervolgstappen inzichtelijk gemaakt.

Vanuit het CIIRCLES netwerk, waarbij onder andere de HAN Centrum Meevwoudige Waardecreatie is aagensloten, zijn de instrumenten om ondernemers verder op weg te helpen beschikbaar. Meer informatie over de scan vindt u hier

Meer informatie over HAN University of Applied Sciences:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!