Is uw organisatie voorbereid op een noodsituatie?

  • Zakelijke dienstverlening

In de arbo-wet staat dat bedrijven verplicht zijn om doeltreffende maatregelen te nemen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Het behalen van een BHV en/of EHBO-certificaat is hiervoor noodzakelijk.

Is uw organisatie voorbereid op een noodsituatie?

De arbo-wet geeft weer dat bedrijven verplicht zijn om maatregelen te nemen op het vlak van bedrijfshulpverlening. Taken van de bedrijfshulpverlener zijn o.a. het bestrijden van beginnende brand, het begeleiden van een ontruiming en het verlenen van eerste hulp.

BHV-opleidingen en cursussen 

In november-december 2016 zullen er diverse BHV opleidingen en cursussen op de BouwSchool Breda worden aangeboden. Er is geen specifieke vooropleiding noodzakelijk.

BouwSchool Breda

De BouwSchool Breda biedt u kwalitatief en praktijkgerichte opleidingen en/of cursussen rondom BHV en EHBO aan, waarbij alle basisprincipes over schadebeperkende en levensreddend handelen in geval van een bedrijfsongeval of noodsituatie worden behandeld.

De trainingen die de BouwSchool Breda u kan bieden:

  • BHV Basis - Tweedaagse opleiding.
  • BHV Herhaling - Eendaagse cursus.
  • BHV Herhaling, inclusief EHBO - Tweedaagse cursus.
  • Herhaling EHBO - Eendaagse cursus.

Wilt u meer informatie over de inhoud en de kosten van onze diverse vormen met betrekking tot BHV en/of EBHO, bekijk dan verdere toelichting over de verschillende cursussen en opleidingen. En klik hier voor ons kostenoverzicht.

Curcsus BHV

Mocht u interesse uitgaan naar een opleiding of cursus met betrekking tot BHV, dan regelt BouwSchool Breda dit graag voor u. Vult u dan het aanmeldformulier in en stuur het formulier op naar training@bouwschoolbreda.nl.

Meer informatie over BouwSchool Breda:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!