Je kantoor stijlvol inrichten, dat doe je zo

  • Zakelijke dienstverlening

Het stijlvol inrichten van een kantoor zorgt voor een exclusieve uitstraling. Het is echter ook belangrijk om aan de functionaliteit te denken en natuurlijk aan het comfort. Vooral als je veel tijd doorbrengt in je kantoor aan een bureau. Of bijvoorbeeld ontmoetingen hebt met klanten. Het een hoeft het ander niet uit te sluiten en om in de perfecte combinatie te voorzien, komen onderstaande tips van pas.

Je kantoor stijlvol inrichten, dat doe je zo

1. Kies voor kantoormeubilair van hoge kwaliteit

Als je kiest voor kantoormeubilair van hoge kwaliteit biedt dat twee voordelen. Je richt je kantoor er stijlvol mee in en het comfort is gegarandeerd. Qua materiaal is er uiteraard veel keuze en je eigen voorkeur speelt daarbij een rol. Bijvoorbeeld voor een klassieke kantoorinrichting met een notenhouten bureau en hoogpolig tapijt. Of voor een industrieel kantoorinrichting met materialen als roestvrij staal, glas en hout op een strak aangelegde betonlook vloer.

2. Pas de verlichting aan de sfeer en stijl aan

Voor alle soorten stijlen geldt dat de kantoorinrichting aan te vullen is met de ideale kantoorverlichting. Straluma heeft wat dat betreft een gevarieerd aanbod in allerlei stijlen, variërend van luxe verlichting tot klassieke verlichting. Of van industriële verlichting tot design verlichting. Het is van belang dat de verlichting functioneel is, maar je kan uiteraard ook met het ontwerp, kleur en materiaal rekening houden.

3. Breng natuurlijke accenten aan met kantoorplanten

In een stijlvol kantoor komen natuurlijke accenten goed tot hun recht. Dat is eenvoudig te realiseren door kantoorplanten neer te zetten. Het is mogelijk om voor een enkele opvallende grote plant te kiezen of meerdere kleine planten te combineren.

4. Kunst aan de muur

Een van de eenvoudige tips om een kantoor stijlvol in te richten, is door kunst aan je muur te hangen. Een kunstwerk kan als eyecatcher dienen, maar uiteraard ook minder opvallend en juist subtiel aanwezig zijn. Heb je een groot kantoor dan is het ook een idee om een kunstwerk op de grond te plaatsen. Uiteraard is het kantoor verder te decoreren met stijlvolle accessoires op je bureau.

5. Kies voor kleur op de wanden

Wit is een steriele kleur en niet het meest ideaal om een sfeervolle en stijlvolle omgeving in je kantoor te realiseren. Het is daarom aan te raden om in elk geval één wand van een andere kleur te voorzien. De kleur op de muur kan je laten terugkomen in andere details, zoals in de accessoires of in de kleur van de koffiekopjes.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!