Kasteel Wijenburg: (ook) voor zakelijke events in een sfeervolle, historische setting

  • Zakelijke dienstverlening

‘Ja, ik wil!’ Die 3 woordjes klinken vele malen per jaar binnen de muren of in de tuinen van Kasteel Wijenburg in Echteld. Het schitterende, sfeervolle kasteel werd in 2018 dan ook niet voor niets uitgeroepen tot de beste trouwlocatie van Nederland. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Kasteel Wijenburg: (ook) voor zakelijke events in een sfeervolle, historische setting

Op veel doordeweekse dagen is het kasteel ook een zeer aantrekkelijke locatie voor zakelijke evenementen en bijeenkomsten. 

Zakelijke events

Jaarvergaderingen, productpresentaties, kick-offs van belangrijke projecten, trainingsdagen, maar ook feestelijke personeelsbijeenkomsten of netwerk events: het team van Kasteel Wijenburg verzorgt het allemaal tot in de kleinste details. Bestaat een gezelschap uit meer dan 20 personen, dan staat het kasteel exclusief ter beschikking van die ene groep.

Uitstekende vergaderfaciliteiten 

Sonja Anbergen (marketing en communicatie) vertelt enthousiast over de vele mogelijkheden. “Voor grote en kleine groepen hebben wij uitstekende vergaderfaciliteiten. In al onze ruimtes is veel daglicht, goede wifi, professionele beamers en schermen. Op culinair gebied kunnen wij alles bieden wat een klant maar wil: van een luxe lunchbuffet tot een aangeklede borrel, van een chique diner tot een barbecue. Alles wordt in onze eigen ambachtelijke keuken gemaakt met biologische producten.”

Break out activiteiten

Behalve voor lekker eten kan een zakelijk event ook onderbroken worden voor een leuke, zogenaamde ‘break out’ activiteit. Even samen de zinnen verzetten door bijvoorbeeld een workshop schermen in de Ridderzaal. Of een lekkere wijnproeverij of workshop cocktail mixen aan het einde van de dag, in de keldergewelven van het kasteel. “Bij ons is echt alles mogelijk”, vertelt Sonja. “In de voorbereiding van een event praten we uitvoerig met de klant over hun wensen, doen we voorstellen voor een gepaste invulling van de dag en gaan we het helemaal regelen. Op de dag zelf is de gastvrouw of gastheer het aanspreekpunt voor de klant en degene die alles in goede banen leidt. We werken hier met een vast team van zo’n 25 medewerkers, stuk voor stuk professionals die het kasteel in hun hart hebben gesloten en hier graag werken. Dat merk je aan alles. We hebben dan ook weinig verloop in ons personeel.”

Aantrekkelijke last minute deals

Bedrijven die een groot zakelijk event in Kasteel Wijenburg willen organiseren, doen er goed aan dit ruim van tevoren te boeken. Maar het kasteel heeft ook aantrekkelijke last minute deals. “Op maandag, dinsdag en woensdag hebben wij regelmatig nog ruimte om een gezelschap te ontvangen. Daardoor kunnen we bedrijven, die spontaan een event bedenken dat snel moet plaatsvinden en een exclusieve uitstraling moet hebben, soms heel goed op korte termijn nog inplannen, tegen lagere tarieven.”

Een ware belevenis!

Niet alleen de medewerkers van Kasteel Wijenburg hebben het er goed naar hun zin. Sonja vertelt dat zij veel positieve reacties van de gasten krijgen. “Mensen voelen zich heel speciaal in deze bijzondere, niet-alledaagse omgeving. Dat merken wij telkens weer. Het kasteel geeft een extra dimensie aan een zakelijk event. Mensen waarderen de enorme gastvrijheid die hier heerst en het feit dat er zoveel moeite wordt gedaan om alles goed te laten slagen. Een dag op het kasteel doorbrengen is echt een belevenis. Of het nou een bruiloft is of een zakelijke bijeenkomst, mensen gaan hier altijd superblij en tevreden weg.”

Tekst: Dianne Huijskens

Meer informatie over KASTEEL WIJENBURG:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!