Logistics Community Brabant organiseert masterclass Blockchain voor voedselveiligheid

  • Agrofood & Biobased

Op woensdag 7 november aanstaande organiseert Logistics Community Brabant (LCB) een masterclass ‘Blockchain organiseren voor voedselveiligheid’ in gebouw 88 in de gemeente Tilburg.

Logistics Community Brabant organiseert masterclass Blockchain voor voedselveiligheid

De masterclass wordt vormgegeven met behulp van diverse partners van de instantie in samenwerking met 1 van dé experts op het gebied van blockchain in Nederland: Paul Bessems.

Blockchain organiseren voor voedselveiligheid

Tijdens de masterclass ‘Blockchain organiseren voor voedselveiligheid’ krijgen deelnemers aangereikt hoe blockchain kan bijdragen in het slimmer organiseren en borgen van voedselveiligheid in de keten. Blockchain is een instrument om het delen en aanvullen van vertrouwensvolle informatie veiliger en efficiënter in te richten. Geen onnodige en omslachtige handelingen en geen zoektocht meer naar de juiste en complete informatie.

Meer informatie en aanmelden

Tevens is er in de masterclass ruimte om je eigen, specifieke case te behandelen. Meer informatie over het programma, de kosten en de mogelijkheid tot inschrijven kunt u vinden op de website van Logistics Community Brabant.

Meer informatie over Logistics Community Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!