Lunchen op locatie: prikkelend en ontspannend

  • Toerisme & Recreatie

Een lunch of zakelijke bespreking op een inspirerende locatie zorgt voor prikkeling en ontspanning. Weg van de dagelijkse routine ontstaan de beste ideeën en mooiste samenwerkingen.

Lunchen op locatie: prikkelend en ontspannend

Prikkelend en creatief

Waarschijnlijk herkent u het wel; een vergadering of bespreking op locatie is anders dan op de bekende werkvloer. Het heeft een totaal andere dynamiek. U bent even weg van het alledaagse. Routine wordt uitgeschakeld en de hersenen worden weer geprikkeld. Handig als u met uw team een brainstormsessie gepland heeft. Daar moeten immers wel nieuwe, verrassende inzichten uit komen. Om buiten de gebaande paden te treden en niet in de traditionele hokjes te denken, is het goed om ook in letterlijke zin het bekende eens te ontvluchten.

Ontspannend en uitnodigend

‘Buiten de deur’ werken is niet alleen prikkelend, het kan ook voor de nodige ontspanning zorgen. Denkt u eens aan een contractbespreking waar voor beide partijen veel van af hangt. Dan kan het fijn zijn dit buiten kantoor om te regelen. Op neutrale grond misschien, maar bovenal in een ontspannen en gastvrije sfeer. Maar ook voor andere gelegenheden is het fijn om de werkplek te laten voor wat het is. Wat te denken van een overname- of fusiegesprek, een workshop of training of meer feestelijke gelegenheden als een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie.

Unieke locatie

Een unieke locatie om in ontspannen sfeer bijeen te komen is Avant-Garde Van Groeninge. Het sterrenrestaurant - dat onlangs te horen kreeg haar Michelinster te mogen behouden - is gevestigd in het Philips Stadion in Eindhoven. Avant-Garde Van Groeninge was daarmee het eerste sterrenrestaurant in de wereld dat gevestigd is in een stadion. En nog altijd uniek in Nederland!

Het verraadt direct een hoop over de inspirerende locatie. Het restaurant heeft uitzicht op het veld waar topsporters het uiterste van zichzelf verlangen. Dat gebeurt ook in het sterrenrestaurant zelf, waar de gastheren- en gastvrouw van Avant Garde Van Groeninge u een welkom gevoel geven, en de bekroonde keuken er alles aan doet om u culinair te verwennen.

Betaalbare kwaliteit

Sterrenrestaurants worden al snel geassocieerd met exclusiviteit. En dat is geheel terecht. Van het hartelijke ontvangst, de vriendelijke service tot aan de gerechten, alles binnen Avant-Garde Van Groeninge straalt hoogwaarde kwaliteit uit. Maar vergis u niet! Van de zakelijke lunches, de overheerlijke diners tot aan gewone arrangementen, Avant-Garde Van Groeninge is voor ieders portemonnee. En dat terwijl er gebruik wordt gemaakt van de puurste producten.

Wilt u ook eten of bijeenkomen in een inspirerende omgeving en op hoog niveau? Bekijk dan de mogelijkheden op de website van Avant-Garde van Groeninge of neem vrijblijvend contact op via (040) 2505 640.

Meer informatie over AVANT-GARDE VAN GROENINGE, RESTAURANT:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!