Maak gebruik van flexibele trailer bij vervoer van grote machines

  • Logistiek & Vervoer

Bedrijfsmachines nemen steeds verder toe in omvang. Er moet immers steeds sneller en meer worden geproduceerd. Na aanschaf van een nieuwe machine of met de verhuizing daarvan, doet u er goed aan te vragen naar de flexibiliteit van de trailer waarop de machine moet worden vervoerd.

Maak gebruik van flexibele trailer bij vervoer van grote machines

Ondernemers willen niet te lang stil staan bij de manier waarop nieuw aangeschafte machines op de plaats van bestemming komen. Sars Verhuizingen en Verpakkingen uit Den Bosch weet dit. Ze koos voor een flexibele oplossing voor haar klanten en voegde een trailer toe aan haar wagenpark, speciaal voor het vervoer van hoge en of brede goederen.

Afstandsbediening

Met een afstandsbediening stelt de chauffeur de gewenste hoogte in. Ook goederen die over een flinke afmeting in de breedte beschikken, kunnen worden vervoerd op de trailer. Want behalve in de hoogte kan deze namelijk ook in de breedte worden aangepast.

Maximale afmetingen

De machines die met de nieuwe trailer worden vervoerd, staan altijd onder zeil. De hoogte van de trailer staat standaard ingesteld op 3,20 meter. Heeft de chauffeur nog wat extra ruimte nodig, dan kan de hoogte verder worden opgeschroefd naar 3,60 meter. Voor de breedte geldt een maximale afmeting van 3,5 meter.

Industrieën

Wie een heftruck of zelfs een hoogwerker bezorgd wil hebben, kan dat doorgeven. Want achter op de flexibele trailer kan een laadplatform worden geopend. Bedrijven die geholpen zijn met de nieuwe soort trailer zijn veelal actief in de machine transportwereld en de grafische industrie. Ook veel bedrijven binnen de koeltechnische industrie steunen voor het vervoeren van hun machines op Sars Verhuizingen en Verpakkingen.

Meer dan vervoeren alleen

Het reserveren van één van de trailers hoeft geen weken van tevoren. Sars Verhuizingen en Verpakkingen wil snel reageren op iedere aanvraag. De maximale wachttijd bedraagt zo’n tien dagen, maar dat komt zelden voor. Goed om te weten: De medewerkers van het Bossche bedrijf vervoeren niet alleen goederen, zij zijn tevens gespecialiseerd in het verplaatsen van de machines en apparatuur.

Proefrijden

Het bedrijf speelt in op een diversiteit aan wensen, van het vervoeren van kleine pakketten tot machines die een plaats krijgen in een fabriekshal. Het besluit tot een nieuwe trailer kwam niet zomaar. Het afgelopen jaar bekeek directeur Michel Sars waaruit het aanbod op de markt bestond. Al snel kwam hij uit op de flexibele trailer. Inmiddels is deze aangepast aan de bedrijfshuisstijl en na het nodige proefrijden draait de trailer nu volop mee.

Met de aanschaf van de nieuwe trailer komt het totaal aantal wagens van Sars Verhuizingen en Verpakkingen uit op vijf.

Auteur: Carline Klijn – van Best

Meer informatie over SARS VERHUIZINGEN EN VERPAKKINGEN B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!