Meer bekendheid voor uw toeristische onderneming?

  • Toerisme & Recreatie

Het is volop zomer en dat betekent dat 2,7 miljoen Nederlanders eropuit trekken. Vaak in eigen land en waarom ook niet? Er is genoeg leuks te doen! Daar kunt u als ondernemer in de toeristische sector gebruik van maken. Maar hoe?

Meer bekendheid voor uw toeristische onderneming?

De toerist heeft een groot potentieel om zijn uitje te plannen. De tijd dat men rechtstreeks naar uw website gaat om een uitje te boeken is voorbij. De ene boekingssysteem concurreert met de andere. Het is daarom van groot belang dat u als ondernemer zoveel mogelijk in beeld bent bij die boekingssystemen. En dat kan zelfs gratis.

Online boekingssysteem

VVV heeft een online boekingssyteem ontwikkeld, bedoeld om het toerisme in Brabant op de kaart te zetten en gezamenlijk op te kunnen trekken om de consument van dienst te kunnen zijn. Door gebruik te maken van de naam en faciliteiten van VVV komt u uitgebreid in beeld te bij de toerist. Het boekingssysteem richt zich op de toeristische en recreatieve vrijetijdsbesteding en is hét platform van Brabant waar de consument een leuk dagje uit kan plannen.

Wat zijn de voordelen?

  • VVV Zoek & Boek biedt een extra verkoopkanaal van uw aanbod
  • VVV Zoek & Boek heeft een groot online bereik in Brabant door de koppeling met diverse VVV webportals. Uw aanbod wordt getoond op de VVV Zoek & Boek portal, vvvbrabant.nl  én een regionale VVV webportal, zoals vvvdemaashorst.nl, vvvhetgroenewoud.nl of vvvlandvancuijk.nl
  • VVV Zoek & Boek geeft de consument één overzicht van Brabantse ondernemers om gemakkelijk een dagje uit in Brabant te plannen
  • De consument heeft inzicht in de beschikbaarheid en kan naar eigen wens een arrangement uit het aanbod samenstellen, direct boeken én betalen!

Kosteloos aanmelden

Jouw product kosteloos aanmelden voor VVV Zoek en Boek? Neem contact op met de afdeling reserveringen van VVV Noordoost-Brabant: reserveringen@vvvnoordoostbrabant.nl / 073-614 99 86. Ondernemers dragen per boeking 15% commissie van de verkoopprijs (incl. BTW) af, ter dekking van de kosten.

Meer informatie over VVV Noordoost-Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!