Meer bezoekers met het VVV-agentschap

  • Toerisme & Recreatie

VVV Noordoost-Brabant hecht waarde aan het bieden van informatie daar waar bezoekers zich bevinden en gastheerschap centraal staat. Ontvangt u veel gasten en hebben zij vaak vragen waarbij u betere ondersteuning wilt bieden? Dan is een VVV agentschap een goede aanvulling.

Meer bezoekers met het VVV-agentschap

Informatie meubel

Op een speciaal daarvoor ingericht meubel vindt de gast informatie over attracties, arrangementen en evenementen uit de directe omgeving. Daartoe behoort het aanbieden van een vast assortiment (o.a. VVV cadeaubonnen en fiets- en wandelroutes uit de regio) en de mogelijkheid bestaat een aanbod van (streek)producten uit Noordoost-Brabant op te nemen in het assortiment.

Herkenbaar

Het gebruik van het VVV merk en logo zorgt ervoor dat u herkenbaar bent als VVV agentschap waar u informatie en gastheerschap biedt. Uw onderneming verbinden aan het vertrouwde merk VVV zorgt daarnaast voor een positieve associatie. En een extra reden voor een gast om uw onderneming te bezoeken natuurlijk!

Bekijk hier het overzicht van VVV agentschappen in Noordoost-Brabant

Bent u een VVV agentschap en wilt u meer informatie? Of bent u geïnteresseerd in het openen van een VVV agentschap? Neem vooral contact op met het Secretariaat VVV Noordoost-Brabant, tel 073 - 613 96 29.


Meer informatie over VVV Noordoost-Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!