Meer online sales genereren met jouw website

  • Zakelijke dienstverlening

Heb je een mooie website laten maken en ben je nu op zoek naar manieren om verkeer naar je website te krijgen? Dan zit je hier goed! In dit artikel delen wij verschillende manieren om snel meer relevant verkeer naar je website te krijgen.

Meer online sales genereren met jouw website

Het is goed om te weten dat het verkrijgen van verkeer niet geheel vanzelf gaat. Je zult of er energie en tijd in moeten steken of je zult ervoor moeten betalen. Wanneer je weinig tot geen ervaring hebt met online marketing raden wij aan om een professional in te huren.

Zelf doen versus professional inhuren

Wanneer je een goede online marketing consultant inhuurt ben je verzekerd van resultaat. Natuurlijk is dan de vraag hoe je erachter komt of iemand daadwerkelijk goed is. Er zijn een aantal punten waar je op kunt letten tijdens het gesprek. De eerste is het vragen naar zijn CV. Wanneer iemand een langere periode voor een bureau heeft gewerkt dan kun je er vanuit gaan dat hij veel ervaring heeft. Wanneer je voor een bureau hebt gewerkt heb je veel verschillende klanten bediend. Hier kan jij van profiteren!

Daarnaast kun je vragen naar de resultaten die hij heeft behaald. Als hij niet kan laten zien wat hij heeft bereikt dan moeten de alarmbellen af gaan. Wil je nog een stapje verder gaan? Dan kun je ook vragen naar de prijzen die hij heeft gewonnen. De echt goede online marketing consultants streven naar het beste en hebben daar ook prijzen voor gewonnen!

De verschillende manieren van verkeer krijgen

Grofweg zijn er twee manieren om verkeer te verkrijgen. Enerzijds is er de gratis manier en anderzijds de betaalde manier. De gratis manier heeft SEO - hiermee optimaliseer je de website zodat zowel de bezoeker als de zoekmachine robot de website goed begrijpt. Door relevante content te schrijven, linkbuilding uit te voeren en het platform technisch goed inregelen kun je er voor zorgen dat de zoekmachine robot en de bezoeker je website gaat waarderen. Wanneer dat gebeurd zul je merken dat je ook meer bezoekers gaat ontvangen. Het nadeel van deze gratis manier is dat je afhankelijk bent van de concurrentie en er een langere tijd overheen kan gaan voordat je daadwerkelijk resultaat ziet.

In tegenstelling tot de gratis manier kun je met de betaalde manier (SEA) direct verkeer binnen halen. Je betaald voor elke bezoeker die op je website komt. Hiervoor betaal je een bepaalde klik prijs (CPC). De hoogte van de CPC prijs is afhankelijk van de concurrentie. Wanneer er veel concurrentie is, zal de CPC prijs hoger worden.

Zowel bij het uitvoeren van SEO taken als bij de SEA taken kan een online marketing consultant je goed helpen!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!