Meet Up Bedrijven Food, Logistics & Sustainability

  • Agrofood & Biobased

De Gemeente Nijmegen, The Economic Board, het Logistiek Expertise Centrum regio Nijmegen en de Logistics Valley zien de regio Arnhem - Nijmegen excelleren op het gebied van duurzame logistiek en agrofood. Daarom organiseren zij de Meet Up Bedrijven Food, Logistics & Sustainability.

Meet Up Bedrijven Food, Logistics & Sustainability

Tijdens deze bijeenkomst ligt de focus op Food, Logistics & Sustainability. Hiermee willen de betrokken partijen mensen de mogelijkheid geven kennis, ervaringen en netwerk uit te wisselen.

Programma Meet Up

De Meet Up vindt plaats op woensdag 23 januari bij de Cornelissen Groep in Nijmegen van 15.00 uur tot 18.00 uur. Na een korte opening door dagvoorzitter Pieter van Ree van Nijmegen Green Capital volgen vier interessante gastsprekers waarna er het laatste uur ruimte is voor een interactieve netwerkborrel onder leiding van Sigrid Helbig (The Economic Board), Gerard Jansen (Logistiek Expertise Centrum Regio) en Birgit Hendriks (Binnenstadservice Nijmegen).

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden voor de Meet Up is mogelijk door een e-mail te sturen naar greencapital@nijmegen.nl onder vermelding van Meet Up Bedrijven. Voor meer informatie over het programma kunt u terecht op de site van The Economic Board.

Meer informatie over The Economic Board:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!